“Herlig mat og hyggelig service”

Hildurs Urterarium restaurant
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 14 - USD 56
Beskrivelse: 6 km nord for Brønnøysund Kom glad inn- en hjertevarm restaurant, med særpreg og atmosfære. Her har 3 generasjoners livsverk blitt lagt ned. Stort fokus på det ekte og ærlige. Lokalmat og den gode smaken. Hygge og kos for store og små grupper. Serverer alt fra lunsj til 7 retters menyer(forhåndsbooking) 4 Hjemmekoselige dobbeltrom ble På loftet ble åpnet opp juni 2020 for overnatting. Stort kurs og konferanserom. Urtehage og sommerkafe. Catering
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Herlig mat, hyggelig service og fin atmosfære. Valuta for pengene. Hadde overnatting i fint, rent og nyoppussrt rom. Veldig bra!

Takk, Espegrepp

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hildurs Urterarium og Restaurant Sagastua er et fantastisk sted! Vi overnattet og spiste et nydelig femretters måltid. «Kom glad inn» er slagordet, og er du ikke glad fra før, blir du det fort! En opplevelse helt utenom det vanlige!

Takk, tones557
Hildurs8908, Daglig leder på Hildurs Urterarium restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Fantastsk!! Tusen hjertelig takk.

Aina

Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Gjennomført og helhetlig magisk. Det hele var rett og slett en opplevelse for livet! Først fikk vi omvisning og historien til den spesielle gården. Det personlige preget fikk oss snart til å føle oss hjemme. Deretter femretters middag med vinpakke som vi sent vil glemme. Mange deilige smaker av kortreist og egenproduserte råvarer, satt sammen til en herlig smaksopplevelse. Og det var mer enn nokk mat og vin. De hadde til og med et alkoholfritt «vinpakke»-alternativ til sjåføren. Tusen takk for en toppers kveld

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, trine123
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Vi er en familie med tenåringsbarn som spiste en fem- retter her under vårt besøk i Brønnøysund. Et fantastisk vertskap som bød på seg selv, fortalte historien bak Hildurs og serverte nydelig mat. Menyen varierte fra dag til dag ut ifra råvarene de fikk tak i. Vi spiste nydelig fiskesuppe, laks, uer, dorpe (et spesielt lam) og epledessert. Alt smakte fantastisk- men jeg vil spesielt trekke frem dorpe- retten. Dette må være den mest smaksrike retten jeg noensinne har smakt! Helt uforglemmelig! Jeg anbefaler stedet på det varmeste til personer som setter pris på god og smaksrik mat!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 503b_rdj
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Som vanlig, meget god mat og ikke minst hyggelig og god service. Fantastisk lutefisk med tilbehør og god ribbe. Karamellpudding til dessert var en god avslutning. En flott kveld sammen med venner.

Takk, Einar F

Reisende som så på Hildurs Urterarium restaurant, så også på

Brønnøysund, Brønnøy

Har du vært i Hildurs Urterarium restaurant? Del dine erfaringer!