Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En overraskende perle i havgapet!”
Anmeldelse av Strandrestauranten

Strandrestauranten
Vurdert som nr. 4 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelige folk! Ikke la dere lure av at den ligger på en campingplass! Proffe kelnere, gode viner og utsøkt mat! Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CatVol00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 39 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Var i utgangspunkt skeptisk pga beliggenhet på en campingplass, men de leverte virkelig ein flott kveld på alle punkt. Et flott men enkelt innredet lokale, god akustikk, flott belysning, nydelig musikk og atmosfære. 3-retters der det meste var kortreist og av høg kvalitet (skaldyrssuppe/røykt sei/ripssorbet - alle retter delikat anrettet og med nydelig tilbehør) Gode kelnere som vet hva de driver med og en vinpakke som passer. Prisen er litt heftig - men det er faktisk verdt hver en krone!!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 864kimt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

En særdeles hyggelig matopplevelse. Lokale råstoffer i alle retter - fantastisk.
Jeg kan anbefale både matretter og utvalgte viner. Langt over mine forventninger til en campingplass.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 180brynjarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig måltid med spennende smaker, utrolig hyggelig betjening. Nydelige fiskeretter. Fikk tilpasset meny til en vegetarianer, var fantastisk den også. Restauranten var nesten full, men rolig og harmonisk likevel. Betjeningen var veldig oppmerksomme selv med mange gjester. Raust med mat, anbefaler virkelig denne restauranten!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, anne_hatletveit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Vi valgte å ta en kaffe og vafler her før oppstigningen til hullet i Torghatten. Dama i restauranten var lokalkjent, og hadde masse tips å komme med ifm valg av rute ut av Torghattenes hull på vestre siden. Kunne fortelle oss om fine steder å ta bilder, der bakgrunnen ble finest. Hyggelig ;-)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strandrestauranten, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Strandrestauranten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din