“Et sted å besøke igjen ”
Anmeldelse av Strandrestauranten

Strandrestauranten
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Brønnøysund
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Da vi kom til restauranten fikk vi beskjed om at de serverte en 3 retters meny med mulighet for tilhørende vinpakke. Både retter og vin var godt avstemt og smakte fortreffelig. Hyggelig og imøtekomme betjening. Dette er et sted å anbefale. Hvis man bestiller på forhånd er det også tilgjengelig en 8 retters meny, men en 3 retters var akkurat passe for oss. Stedet fokusere på kortreist/ikke reist mat

Takk, PER KRISTIAN S

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Svært vennlige, profesjonelle og dyktige servitører. Lun og god atmosfære! God mat med spennende varianter. Vi hadde 8-retters med vinmeny. Litt skuffet over at første drikk var øl og siste var kaffe, men alt i alt et bra besøk. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Eirinh91
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord til 1930, og var der noen minutter før.
Vi ante ugler i mosen da flere gikk ut fra venteområdet.
Etter 10 min fikk vi endelig kontakt - men fikk beskjed om å sette oss å vente, men de kunne ikke si hvor lenge, da «vi driver ikke slik».
Over halvparten av bordene var forøvrig tomme… virker som lite styring og planlegging!

Når vi bestiller bord til mat og drikke til 3500 kr kan man vel forvente å få bord og servering til avtalt tid.

Vi gikk for noe annet rett i nærheten!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 2512henning
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vellagd mat og gode smakskombinasjoner. Kanskje litt vel salt fisk for noen i selskapet, men maten var over all forventning. Meget god dessert! Hyggelig betjening og grei nok vin!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Roving257264
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Spennende gode kombinasjoner av mat og vin. Lokale råvarer. Personalet er både hyggelige og kunnskapsrike. Fullt på høyde med de beste restaurantene i Trondheim. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 22st_lea

Reisende som så på Strandrestauranten, så også på

Brønnøysund, Brønnøy

Brønnøysund, Brønnøy

Har du vært i Strandrestauranten? Del dine erfaringer!