Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei type gatekjøkken-sted.”
Anmeldelse av TD på kaia

TD på kaia
Vurdert som nr. 5 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

Har vært her flere ganger og er man glad i gatekjøkken-mat er det et helt greit sted å gå. Norges beste softis og fin utsikt til hurtigruteleia.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 981trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 24 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2019

Koselig å sitte her med en kaffekopp å se på folket. De serverer litt for enhver smak til kaffen. Kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2019 via mobile enheter

Har spist softis veldig mange plasser - denne var på høyde med Narvesen i Bossekop (Alta). Det skal noe til!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, TorM8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat i alle varianter. Sprø og god pommes frites. Og ikke minst verdens beste yoghurt-is

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Her får du den beste softisen med nyrørte jordbær.
I tillegg bladkiosk og matservering. Det er også flott å sitte å se når hurtigruta legger til og turistene ankommer kafeen for å kjøpe den berømte softisen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, bodilju
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TD på kaia, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i TD på kaia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din