Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overgikk forventningene våre, mat og service toppscore”
Anmeldelse av Milano Pizza Kebab

Milano Pizza Kebab
Vurdert som nr. 8 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Mat og service upåklagelig. Vi spiste kebab og pizza. Maten kom fort, smakte godt og alle ansatte var smilende og vennlig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, SiljeVF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 50 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021

Beste kebab pizza jeg har smakt i midt Norge. Store, nyoppussa og fine lokale, og serviceinnstillt betjening. Et stort pluss at de har øl servering til veldig god mat. Det var mye take away mens vi var innom og dem driver også med utkjøring. Dette stedet anbefales til alle.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 993lenej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020

Bestilte en innbakt pizza som skulle inneholde parmaskinke, parmesan og ruccolasalat til kr 270,- og fikk servert en pizza med boks-skinke, ingen ruccolasalat ei heller ingen parmesan. Da vi klaget over dette ved betaling fikk vi 70,- i avslag med en kommentar «Alle kan gjøre feil». START MED Å SERVERE DET SOM STÅR I MENYEN!!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 981trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

En utrolig hyggelig restaurang. God service og hyggelig ansatte. Maten kom ganske raskt og rikelige porsjoner. Ølen kald og vinen riktig temperert. Er du i Brønnøysund bør du ta turen innom

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Roam801897
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. februar 2020

Dro innom Milano Pizza Kebab etter å ha sett at de hadde mange gode anmeldelser på facebook. At det også var mye folk i restauranten, var også et godt tegn, så endte med at jeg bestilte meg en rullekebab.

Kebaben var både stor og så innbydende ut, men jeg ble fort skuffet. Mesteparten av kjøttet var seigt og tydelig av dårlig kvalitet. Endte opp med å hive mesteparten av kjøttet.

Min anbefaling er å styre unna, for dette var både dårlig og overpriset....

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Norwegian_Traveler74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Milano Pizza Kebab, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Milano Pizza Kebab? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.