Nydelig natur og flotte rorbuer. Deilig mat og hyggelig betjening. Rent og pent. Det beste var... les mer
Meget god mat og god service. Kamskjell til forrett og entrecôte til hovedrett. Toppet med Nordlandspils. Hyggelig stemning.
Flotte rorbuer i fine omgivelser men må få mye bedre lufting på hemsen enn et vindu!
Trappen opp til hemsen var ogaså en utfordring for eldre.
Soverommet nede var derimot helt ok.
Middagen på restauranten var i topp klasse,selv om servitøren tydeligvis var ny i faget.
Nydelig kveite og topp baccalao.
Kommer gjerne tilbake hit!
Fantastisk plass👍🏻 bodde på rorbu og bestilte med frokost som var veldig bra. Utmerket bacalao og dagens fisk på restauranten kvelden før.
Perfekt beliggenhet og høy og god standard.
Veldig hyggelige folk som driver og eier stedet og de deler gjerne litt om den fine historien for dette fine stedet.
Ypperlig utgangspunkt for kajakkturer.
Vi kommer gjerne igjen 👍
Besøk Havbrukssenteret og bli imponert - de har ikke bare laks og opplevelser men de har også etablert fagskole på stedet.
Anbefales på det varmeste. Vi nyter å være her, flott rorbu og nydelig mat hos Smak restaurant. Vi vil tilbake