Lagre
Flotte rorbuer i nydelig natur

Nydelig natur og flotte rorbuer. Deilig mat og hyggelig betjening. Rent og pent. Det beste var... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Eli Carson M
Veldig bra

Anmeldt 1. juni 2022
Maik_Trondheim

Anmeldt 28. juni 2022

Flotte rorbuer i fine omgivelser men må få mye bedre lufting på hemsen enn et vindu!
Trappen opp til hemsen var ogaså en utfordring for eldre.
Soverommet nede var derimot helt ok.

Middagen på restauranten var i topp klasse,selv om servitøren tydeligvis var ny i faget.
Nydelig kveite og topp baccalao.
Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Misfo
Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk plass👍🏻 bodde på rorbu og bestilte med frokost som var veldig bra. Utmerket bacalao og dagens fisk på restauranten kvelden før.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Maik_Trondheim
Anmeldt 26. mai 2021 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet og høy og god standard.
Veldig hyggelige folk som driver og eier stedet og de deler gjerne litt om den fine historien for dette fine stedet.
Ypperlig utgangspunkt for kajakkturer.
Vi kommer gjerne igjen 👍

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, Getaway54766162346
Anmeldt 9. oktober 2020

Besøk Havbrukssenteret og bli imponert - de har ikke bare laks og opplevelser men de har også etablert fagskole på stedet.

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, Synnove_pa_tur
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Vi nyter å være her, flott rorbu og nydelig mat hos Smak restaurant. Vi vil tilbake

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Trude Strøm S