Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Overraskende

Jeg hadde lest at vi kunne se den fra brua, men jeg så ikke noe som liknet på en fisk av stein. Så... les mer

Anmeldt 2. oktober 2016
kirstenjunin
,
Levanger, Norge
via mobile enheter
Spennende skulptur i selve Brønnøysundet

Skulpturen Steinar Breiflabb av Erik Dietman er en av nærmere 40 skulpturer i Skulpturlandskap... les mer

Anmeldt 18. februar 2016
Rita J
,
Vega, Norge
Les alle 7 anmeldelsene
  
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Vurdering fra reisende
2
1
1
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
1
1
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 7 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2016 via mobile enheter

Jeg hadde lest at vi kunne se den fra brua, men jeg så ikke noe som liknet på en fisk av stein. Så vi fulgte skiltene og kom til utsiktspunkt for "Steinar Breiflabb". Da vi skjønte at det var den lille øya, ble vi overrasket og skuffet. Den likna kanskje på en fisk, men det grodde jo mange busker på den. Ikke den helt store opplevelsen.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, kirstenjunin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016

Skulpturlandskap Nordland består av unike og spennende skulpturer i flere kommuner. Skulpturen i Brønnøysund i Brønnøy kommune kan oppleves fra flere steder. Skulpturen forteller, for meg, en interessant historie om kystens lange fiskehistorie og naturhistorie.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Torhild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2016

Skulpturen Steinar Breiflabb av Erik Dietman er en av nærmere 40 skulpturer i Skulpturlandskap Nordland. Kunstprosjektet er en internasjonal kunstsamling realisert i perioden 1992-98 og 2009-15 og har også vekket internasjonal interesse som et unikt prosjekt. Skulpturene er plassert i landskapet i kommunene i Nordland, i tillegg til en i Troms.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Rita J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020
Google-oversetting

Dato for opplevelse: juni 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2017
Google-oversetting

Dato for opplevelse: januar 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser