Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
6
5
2
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
5
2
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Denne lille campingplassen drives av en trivelig kvinne som har gjort det hjemmekoselig på stedet.

Dette er et ombygd småbruk, hvor det er en rekke campinghytter og store velstelte områder for bobiler, vogner og telt.

Rene, nyvaskede fellesområder og sanitæranlegg gjør det trivelig.

For 280 kroner døgnet er dette meget bra. Ikke noe anlegg for tømming av toalett, men det finnes nede i byen.

Anbefales varmt.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Campingen ligger rolig til ca 3 km utenfor Brønnøysund. Jeg fikk sove på fjøsrommet og det var veldig koselig. Grei seng, TV og et lite kjøkkenbord. Toalettene var rene og det kostet 10kr og dusje. Eneste minuset var at Wi-Fi ikke virker der inne.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde tenkt å bli ei natt og så reise videre. Og så koste vi oss sånn at vi ble tre netter i stedet.
Rent, pent, hyggelig og veldig god stemning på hele Campingen. Virkelig praktisk med kjøkkenet og fine dusjmuligheter.
Og så er alle figurene og det lille og svært innholdsrike museet på låven virkelig herlig. Vel verdt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 277monaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Små campinghytter bygd og innredd etter norsk hyttetradisjon. Broderte bilder på veggene, og masse annet interiør som man finner i hytter. Skiller seg ut! Masse morsom "pynt" å se på ute, og ikke minst oppe på låven.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Inge I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018

Anna Jensen er en hyggelig, eldre dame som er 100% seg selv. Topp service, 100% rene toaletter, med frotte-håndklær i fine farger som skiftes hver dag. Hun er på campingplassen så mye som hun kan for din skyld. Gressplenen er upåklagelig velstelt, med morsomme figurer som pryder den.
Stedet ligger veldig landlig til, et par kilometer utenfor Brønnøysund sentrum. Fylkesvei 17, eller kystriksveien, som den populært kalles går like utenfor. Den er ikke veldig trafikkert, så man sjeneres ikke av trafikken. Ellers er campingplassen sentralt plassert, kort vei til Flyplassen, kort vei til andre kommuner og resten av Helgeland og Nordland, ikke langt fra Horn, hvor fergene går. Bussen stopper rett utenfor campingplassen.
Campingplassen er et rimelig alternativ særlig for familier. Trollstua tilbys ofte til single eller kun til par. Du kan selvsagt ta med deg telt, campingvogn eller bobil. Dette vet jeg ingenting om, så det kan jeg heller ikke uttale meg om. Hund er tillatt.

Trollstua er veldig hyggelig, følelse av livet til fjells innendørs, med kystklima utendørs. En liten TV inni hytta. Det er internett-tilgang på hele campingplassen, det er usikret og uten passord-kryptering. Det er lettvint, selvsagt. Når det er mange gjester på campingplassen, kan nettet bli noe tregt. Campinghyttene har et kjøleskap og en vannkoker, pluss bestikk og hjemmekoselig servise, kniver og annet utstyr. Det er et kjøkken i hovedhuset som gjestene kan disponere, hvor de kan koke mat på en komfyr, med oppvaskkum hvor en kan vaske opp etter seg. Det som er fint med Trollstua, er at dersom en som ikke har levd livet sitt i Nordland, skjermer de små vinduene godt for midnattssola, slik at det er mulig å få sove om natten. I Trollstua sover man på en sovesofa med overmadrass. Jeg sov godt på sofaen. Men det er det eneste som er litt spesielt. Det går helt greit med mindre du er veldig kresen på sengekomforten. Det er selvsagt mulig å be om ikke å få Trollstua. I Brønnøysund blir det mørkt ved midnatt, men sola står opp igjen kl. 01 om natten om sommeren. Selv om trollstua ikke tilbyr enestående utsikt, tilbyr den utmerkede muligheter for å sove om sommeren. De andre campinghyttene har større vinduer og bedre utsikt.

Jeg hadde et utmerket opphold og koste meg veldig.

Romtips: Hvis du ønsker fin utsikt, unngå trollstua, men hvis du ønsker å sove bort sommernatta, velg trollstua;)
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Edel H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser