Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
FindHotel
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
21
38
27
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
38
27
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 98 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020

Perfekt beliggenhet ut mot fjorden, store flotte rom, flott hotell med lun atmosfære og service innstilt personalet, nydelig mat, seriøse tiltak for å unngå smittespredning (corona) i restaurant/frokost.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, gretelillt2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig Hotel med meget vennlig personale, får deg til å føle deg som hjemme. Bjørn syvende far i huset er han som tok oss vennlig imot.
En meget serviceminded Australiener tok oss i mot i restauranten, pratsom og blid.

Alt i alt, jeg kommer mer enn gjerne igjen

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 434knuth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019

Alt ein treng og meir til. Klingenberg leverer alltid. Betjening i særklasse, Alltid smilande, hjelpsomme og blide. Den gode tonen, senka skuldrar. Aldeles stas. Anbefalar å teste burgaren i puben. Kjem tilbake heilt klart. Takk for meg.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Håvard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorunnTodalL, konsulent på Klingenberg Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2019

Tusen takk for så hyggeleg tilbakemelding! Velkomen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019

Hotellet ligger vakkert til ved enden av Årdalsfjorden/Sognefjorden. Innbydende restaurant/spisesal og hyggelig bibliotek. Egen kafe og bar. Eneste minus var rommet, som var beskjedent i størrelse - men likevel gody utnyttet. Badet var enda trangere, men greit nok - bortsett fra at dusjforheng ikke er tingen i 2019. Hyggelig betjening og OK frokost. 0,6 pils i baren var et lyspunkt!

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Gunnarpensum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018

Greit hotell, litt slitt. Ok rom, trivelig betjening. Meget god middag, ypperlig frokost med godt utvalg, med speilegg og sprøstekt bacon. Fin beliggenhet ved sjøen og utsikt utover fjorden. Hage med bord og stoler.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, laffenM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser