Hotellet mangler heis, rommene er slitne og trenger en oppussing. Det var en bonus med kjøleskap på rommet.
Maten i restauranten var god!
Det er stor parkeringsplass rett utafor hotellet og hotellet har en fin beliggenhet.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Maten i restauranten var god!
To unge jenter serverer og gjør en kjempe jobb. Problemet er at to gamle menn dobbelbooker bord, springer rundt og peker og irettesetter. Det blir bare rot, flere bord venter opp mot en time på mat. La jentene gjøre jobben sin, la de gamle pensjoneres så kan det hende dette går bra. Jeg anbefaler ingen å bruke dette hotellet pr. i dag.
Perfekt beliggenhet ut mot fjorden, store flotte rom, flott hotell med lun atmosfære og service innstilt personalet, nydelig mat, seriøse tiltak for å unngå smittespredning (corona) i restaurant/frokost.
Kjempekoselig Hotel med meget vennlig personale, får deg til å føle deg som hjemme. Bjørn syvende far i huset er han som tok oss vennlig imot.
En meget serviceminded Australiener tok oss i mot i restauranten, pratsom og blid.
Alt i alt, jeg kommer mer enn gjerne igjen 🙏
Alt ein treng og meir til. Klingenberg leverer alltid. Betjening i særklasse, Alltid smilande, hjelpsomme og blide. Den gode tonen, senka skuldrar. Aldeles stas. Anbefalar å teste burgaren i puben. Kjem tilbake heilt klart. Takk for meg.
Tusen takk for så hyggeleg tilbakemelding! Velkomen tilbake!
Hotellet ligger vakkert til ved enden av Årdalsfjorden/Sognefjorden. Innbydende restaurant/spisesal og hyggelig bibliotek. Egen kafe og bar. Eneste minus var rommet, som var beskjedent i størrelse - men likevel gody utnyttet. Badet var enda trangere, men greit nok - bortsett fra at dusjforheng ikke er tingen i 2019. Hyggelig betjening og OK frokost. 0,6 pils i baren var et lyspunkt!