Trond M
Flåm Marina
52.1 km fra Klingenberg Hotel
28.3 km fra Klingenberg Hotel
54.6 km fra Klingenberg Hotel
Fjord just a two minute walk
25.5 km fra Klingenberg Hotel
Se flere hoteller i Årdalstangen
Anmeldt 13. august 2020

Først, det positive - rommet var mye større enn forventet, sikkert på 25m3. Betjening i resepsjonen var veldig hjelpsomme.
Og så resten...

Rommet var dårlig renholdt. Støvete møbler, flekkete gulvteppe, maling som flakket av, ingen air conditioner som man kunne justere selv..
På baderommet var dusjen over badekaret, men ingen sklisikker matte - rett og slett farlig!
På restaurangen så vi matrester på gulvet rundt flere bord alle 3 dager vi var der. Kelneren som ryddet etter gjesten brukte ikke anti-bac - bare svøpte over bordet med an vanlig klut.
Menyen var svært begrenset, noe som de sa var pga covid-19 - men ingen av de andre gjestene vi snakket med kunne forstå hvorfor viruset påvirket mat-utvalget.

Hele hotellet var småskittent - listene i gangene dekket av støv, gammel maling på treverket. Det burde investeres i en grundig oppussing, særlig med tanken på hvor mye de forlange at gjestene skal betale pr. natt..

Takk, slainte2018
Anmeldt 12. august 2020

Hotellet ligger rett ved fjorden, helt i sentrum av Årdal, som er et stille og rolig sted. Det har en helt ålreit restaurant med god frokost og middag, og personalet takla smittesituasjonen med koronaviruset bra, syns vi. Rommet hadde flott utsikt mot fjorden, var romslig, stille, rent og pent. Estetisk og stilmessig ser hotellet ut til å være rehabilitert på tidlig nittitall(?), men det er rent, pent, godt vedlikeholdt og i grunnen sjarmerende. Hyggelig personale! Vi kommer gjerne tilbake :-)

1  Takk, 870hildeb
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Enkelt og ærlig hotell, reint, ryddig, god mat, fine rom. Akkurat det som skal forventes av et hotell av denne typen ! Ingenting negativt. Hyggelig personale. Parkering ved inngangen. Nydelig utsikt ut mot fjorden.

Takk, havmo
Anmeldt 31. juli 2020

Rommet kunne trenge en oppussing, men var rent og med god plass. Det var god mat til frokost og middag, hyggelig betjening. Parkering rett utenfor hotellet. Manglet heis så mennesker som har problemer med trapper bør ikke bestille rom oppe i etasjene. Badekar med dusj i på rommet.

Romtips: Mye støy fra måker om natten.
Takk, 73kjerstip
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted, bra mat, store nok rom. Bra tilgang til kollektivtransport til ulike steder, mulig å ta buss til Turtagrø eller Hjelle (for turer til Vettisfossen). Mulig å gå fra hotellet til Middagshaugen på 1.122 m.o.h.

Takk, jorunnb938