Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
FindHotel
Priceline
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
21
38
27
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
38
27
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 98 anmeldelser
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

jeg bodde her 1 uke ifm jobb, fikk ett stort rom i 2 etg med tv og kjøleskap.. rommet hadde sofa, bord og go stol + skrive pult med stol.. det var ett stort bad med god dusj. rommet bar preg av å vært brukt, men vsr rent å det holder for meg.. vi spiste på ala carté resturanten etter jobb vær kveld, de hadde dagens i tillegg til meny med alt fra entrecôte av kalv til pizza og hamburger.. alt jeg bestillte så og smskte utsøkt! men.. det må jo være ett men på dagens bør det være litt mere mat til arbeidsfolk, vi jobber i fjellet 12 timer pr dag å trenger litt mere mat enn en gjennomsnittlig gjest. vi spurte ikke, men det hadde sikkert ordnet seg hvis vi sa ifra. vi bestillte pizza flere dager, det var så mye mat at vi ikke klarte å spise opp! de laher bunnen selv på hotellet! nydelig pizza ihjalefall ellers var frokosten standard med egg og bacon med flere sorter pålegg som skinke, ost, syltetøy osv.. all betjening/resepsjonister jeg traff på var meget hyggelig å hilste blidt.. det blir ett lett valg av hotell neste gang jeg besøker årdal..

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Positiv opplevelse! Fin beliggenhet, meget bra kjøkken, store rom med alt du med rimelighet kan forlange. Bra renhold. Hyggelig betjening, fra den moderlige dama i spisesalen til den eldre karen i resepsjonen. Klingende sognemål uten jåleri.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, trondm949
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Først, det positive - rommet var mye større enn forventet, sikkert på 25m3. Betjening i resepsjonen var veldig hjelpsomme.
Og så resten...

Rommet var dårlig renholdt. Støvete møbler, flekkete gulvteppe, maling som flakket av, ingen air conditioner som man kunne justere selv..
På baderommet var dusjen over badekaret, men ingen sklisikker matte - rett og slett farlig!
På restaurangen så vi matrester på gulvet rundt flere bord alle 3 dager vi var der. Kelneren som ryddet etter gjesten brukte ikke anti-bac - bare svøpte over bordet med an vanlig klut.
Menyen var svært begrenset, noe som de sa var pga covid-19 - men ingen av de andre gjestene vi snakket med kunne forstå hvorfor viruset påvirket mat-utvalget.

Hele hotellet var småskittent - listene i gangene dekket av støv, gammel maling på treverket. Det burde investeres i en grundig oppussing, særlig med tanken på hvor mye de forlange at gjestene skal betale pr. natt..

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, slainte2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Hotellet ligger rett ved fjorden, helt i sentrum av Årdal, som er et stille og rolig sted. Det har en helt ålreit restaurant med god frokost og middag, og personalet takla smittesituasjonen med koronaviruset bra, syns vi. Rommet hadde flott utsikt mot fjorden, var romslig, stille, rent og pent. Estetisk og stilmessig ser hotellet ut til å være rehabilitert på tidlig nittitall(?), men det er rent, pent, godt vedlikeholdt og i grunnen sjarmerende. Hyggelig personale! Vi kommer gjerne tilbake :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, 870hildeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Enkelt og ærlig hotell, reint, ryddig, god mat, fine rom. Akkurat det som skal forventes av et hotell av denne typen ! Ingenting negativt. Hyggelig personale. Parkering ved inngangen. Nydelig utsikt ut mot fjorden.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, havmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser