“Fantastisk lunsj”

Prisklasse: USD 77 - USD 117
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Besøkte La Finca for en bedre lunsj. Hadde den minste Tasting meny, Genesis L. Fantastisk meny med ypperlig mat gjennom hele menyen og en rekke høyde punkter. Da jeg kjørte ble det ikke noen vinpakke. Med mineral vann og dobbel Express kom regningen på Euro 115. Verd hver euro. Flott lokale og ypperlig mat. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: august 2022
Takk, 922hansb

Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

La Fincha er alltid en opplevelse. Gourmetmat presentert som rene kunstverk. Den nye menyen til S. Diaz er en hyllest til kvinnen.
Ypperlig service, fantastisk atmosfære og imponerende vinkart.
Hele kvelden var en opplevelse.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, RandiT185
Anmeldt 12. november 2018

Vi var invitert på lunsj og alle tok den store menyen. Fantastisk godt, morsomt dandert og veldig god service. Dettes stedet har en stjerne i Michelin, og fortjener ytterligere en stjerne!

Takk, Jan P
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Alt fra mottakelse, personlig service, omgivelser og maten var helt utsøkt og en opplevelse det er verdt og reise langt for. Nydelige smaker, Nydelig presentert. Personalet var profesjonelt og får deg til og føle deg som en konge. Dress code er casual så en ok shorts og t-shirt holder, noe som er bra for turister i regionen som vil ta en spontan tur. Men husk og reserver bord!. Overkommelige priser.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, danmartind2017
Anmeldt 2. juni 2016

Dette var vårt 4. besøk på La Finca, og da sier det eg selv at vi liker oss på denne fantastiske restauranten. Atmosfæren, servicen og maten er helt fortreffelig, og verdt hvert en krone. Vi bestilte dagens 15-retter med vinpakke,- og det ble en fantastisk, spennende og smakfull opplevelse (igjen). Vanskelig å beskrive, må bare oppleves. Reservasjon av besøk på denne restauranten anbefales.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, Worres

Reisende som så på La Finca, så også på

Har du vært i La Finca? Del dine erfaringer!