“Opplevelse”
Anmeldelse av La Carmencita del Puerto

La Carmencita del Puerto
Vurdert som nr. 9 av 326 Restauranter i Puerto Del Carmen
Anmeldt 15. januar 2019

Dette er en fantastisk restaurant som du bør besøke når du er i Puerto del Carmen. Men anbefaler å bestille bord. Utrolig hyggelig og hjelpsom betjening. Denne restauranten gir tapas en helt ny opplevelse.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, Bewa64
alvaro-irena, Propietario på La Carmencita del Puerto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019

New experiences are risky but it is the way to discover what you like in life! 😋Thank you for your visit! 🙏🏽❤️

Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Gode retter å dele. Spennende smaker. Hyggelig atmosfære. Ok priser.
Gode desserter.
Husk å reservere bord.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, Neset_Olsen
Anmeldt 7. desember 2016 via mobile enheter

Hit kommer vi definitivt tilbake 😀
Menyen ble godt forklart, den anbefalte vinen passet godt til maten som hadde nye og annerledes smaker. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2016
1  Takk, 283vibekem
Alvaro M, Propietario på La Carmencita del Puerto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2016

Vibeke, thank you very much for your words, we really appreciate them, we hope to see you again. THANKS & BIG HUG!!!

Anmeldt 22. oktober 2016 via mobile enheter

Veldig god mat og meget hyggelig betjening til en rimelige penge. Delikat servert, tapas en va en høydere
Denne resturangen bør absplutt besøkes :-)

Dato for besøk: oktober 2016
1  Takk, 455micaels
Alvaro M, Propietario på La Carmencita del Puerto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2016

Thank you, thank you, thank you Micaels.....your comment means a lot to us.

Anmeldt 2. oktober 2016

Vi er såååå glade for at vi fant veien til denne fantastiske restauranten. Smilende Irena, hennes herlige mann, og hennes skjønne mamma ga oss mat og glede langt utover våre forventninger <3 . Vær sikker, vi kommer til å spise her en god del ganger før vi reiser hjem :-)
Hilsen Kari, Birte og Jone fra Norge.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, kallamia
Alvaro M, Propietario på La Carmencita del Puerto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2016

Kari, Birte og Jone, tusen takk, det har vært en fornøyelse,
stor klem.

Reisende som så på La Carmencita del Puerto, så også på

Har du vært i La Carmencita del Puerto? Del dine erfaringer!