Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:30
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Rancho Texas Lanzarote Park på
fra USD 34,08
Mer informasjon
fra USD 45,43
Mer informasjon
fra USD 96,55
Mer informasjon
fra USD 49,98
Mer informasjon
Anmeldelser (8 361)
Filtrer anmeldelser
8 291 resultater
Vurdering fra reisende
4 972
2 327
651
203
138
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 972
2 327
651
203
138
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 8 291 anmeldelser
Anmeldt 21. desember 2016 via mobile enheter

Anbefaler å få med alle show! Det lønner seg seg å sitte på sidene under rovfugl - showet, da flyr fuglene rett over hodet på en! Måtte se det to ganger :)

Flott lite badeanlegg for store og små, verdt å bruke to timer der også.

Minus for dårlige plakater ved de ulike dyrene. Her kunne det masse artig og nyttig informasjon om dyrene. Litt minus for prisene også.

Vi hadde en kjempefin dag, 4-6 timer er passe.

Dato for opplevelse: desember 2016
1  Takk, HannesSveinsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016

Var på show her og det var fantastisk...passer hele familien. På dagtid er det også mye flott å se...anbefales for hele familien.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, beverfj56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Ble overrasket over hvor bra det var. Ørneoppvisningen var helt fantastisk. En opplevelsrik dag. Fint for både voksne og barn.

Dato for opplevelse: oktober 2015
Takk, Else S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2016 via mobile enheter

Vi hadde en flott dag i Rancho Texas park. Jeg er fremdeles usikker på om det er et slags reservat eller hva, men jeg trodde det på dette tidspunktet og tenkte derfor det var en park som er ok å besøke. I ettertid leste jeg at de vurderte ta inn delfiner og ble veldig skuffet! Delfiner lider i fangenskap og små basseng, og er derfor faktisk ulovlig i Norge. Når jeg var der virket det som om alle dyrene hadde det bra, utenom de stakkars fuglene som var lenket til trestubber. Flere av dem prøvde lette fra bakken men ble dratt tilbake av lenkene. Dette var et stort minus. Jeg syns det var en ok dag, men vil ikke dra tilbake grunnet dyrevelferden.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, tiril22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2016

Helt hærlig ved å se hvordan mange forskjellige dyr ser ut, eksotiske, og hvor fint de har det. Pene og rene bur og ser at dyrene trives. Flott sted å tilbringe fritid, gjerne med barn

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, AaseBrith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser