Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det beste!! ”
Anmeldelse av Mumbai Masala

Mumbai Masala
Vurdert som nr. 12 av 322 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Vært her i en måned og prøvd ut flere restauranter av forskjellig nasjonalitet. Stadig kommet tilbake hit, nydelig mat, rask service, smilende kelnere og ikke minst gode kokker. Og så er det ikke av det dyreste anbefaler alle som er her å prøve Mumbai.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 196bentem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MangementTeam, Director General på Mumbai Masala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

We are happy you liked so much!

Our stuff is highly experienced, and we never give up on quality that is why the result is so positive.

We hope you liked as well Puerto del Carmen and we hope to see you back soon.

Best Wishes,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 734)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 734 anmeldelser

Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Veldig bra indisk mat og service. Kommer tilbake hit flere ganger. Vennlige, oppmerksomme og raske servitører.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Yassen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2017

Jeg vet ikke hva det er. Men de indiske restaurantene i Puerto del Carmen holder et veldig høyt nivå. Så også denne. God mat, god service, og de lot seg ikke skremme av at vi var en stor gruppe på 16 stykker. De satt sammen bord og laget plass.

Anbefales!

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leif55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Godt utvalg indiske retter, og maten kommer ganske raskt. Relativt liten restaurant, så var ganske fullt da vi var der.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rohit D, Manager på Mumbai Masala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2017
Google-oversetting

Thanks for your review, we will try to improve.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Rask serveringkommer tilbake hit. Oppmerksomme servitører,gode stoler og pledd når det ble litt kjølig

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Astrid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rohit D, Manager på Mumbai Masala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2017
Google-oversetting

Thank you so much for taking time to review us Astrid, hope to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mumbai Masala, så også på

Puerto Del Carmen, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 

Har du vært i Mumbai Masala? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din