“Skuffende, men greit”

fre. 20.9.
20:00
Vurdert som nr. 39 av 328 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
God for: Romantisk, Store grupper, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fint lokale og nydelig utsikt, men skuffende mat. Vi ble lovt hummer av inkasteren fordi det var grunnen til at vi dro, men de hadde det ikke når vi gikk inn. Vi bestilte sjømat mix og kongereker isteden, grei mat, men det resulterte i mye søl da rekene/krepsen var utrolig vriene å skrelle. Betjeningen var mutte og merket en litt amper stemning i rommet, dette var en stor kontrast fra de mange andre gode serviceinstilte kelnerne vi har møtt

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Bewa64

Anmeldt 4. mai 2018

Første gang vi var der var veldig bra. Da vi kom tilbake året etter virket det som en helt annen restaurant. Lokalene var de sammeog like trivelige, men betjeningen fra før var for det meste nye og kunnskapsløse i sin jobb. De vinglet med borddekking og stort sett alt. Maten var god nok, men uken etter det igjen prøvde vi på nytt, for vi ville gi dem en sjanse til. Samme fomling med bestikk og borddekking. Omsider kom en kelner og tok opp bestilling. Min mann fikk en bra biff. Jeg bestilte « spareribs». Det de kommer med var rå fleskebein, de så ikke ut som de hadde vært på grillen engang og noen var ikke kjøtt på i det hele tatt. Et av dem var det kjøtt på, men da jeg skar i beinet var dette rått kjøtt. Nok et bevis på at det neppe hadde vært på grillen. Det ble ikke middag pål meg denne kvelden. Ingen kelnere nærmet seg bordet før mannen min hadde spist ferdig, så ut som de gjemte seg, og da kunne jeg vise dem elendigheten. De sa ingenting, ikke unnskyld engang. Bare feide med tallerkenen oh bar den ut. Ikke tilbud om annet. Vi gikk til disken og ba om regningen øyeblikkelig. Heldigvis for dem hadde de strøket den porsjonen med barbequeribs som det visstnok skulle vært det jeg skulle hatt. Det talte jo litt til deres fordel. Men vi går ikke dit mer.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, annaJ7710AM
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Vi var 11 som skulle spise middag og havnet her. Det ble en stor overraskelse. Etter at vi hadde bestilt maten fikk vi en liten «starter» som smakte riktig godt. Den helstekte indrefileten var perfekt stekt og smakte utmerket.
Vi ble oppvartet at påpasselige kelnere som kunne jobben sin. At vi hadde utsikt over havnen i Puerto del Carmen satte en ekstra spiss på det hele.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Terje J
Anmeldt 18. april 2017

Vi var der flere ganger, og vi fikk alltid god mat og god service. En gang bestilte vi hummer. De hadde bare en, men på et øyeblikk hadde de fikser slik at det ble nok til alle.nblid og trivelig betjening og gjennomført service.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, annaJ7710AM
Anmeldt 28. mars 2017 via mobile enheter

Fikk flott bord og det var det !
Blev lovt både champagne og litt av hvert men det blev med bordet !
Bestilte T-bone og noe biff på ei varm plate !
Elendige greier , seigt og masse fett !
T-bone som snøtt var en L-bone ...
Nei , dette var dårlige greier !
Styr unna !

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Gvelven

Reisende som så på El Cangrejo Rojo, så også på

Puerto Del Carmen, Tias
Puerto Del Carmen, Tias

Har du vært i El Cangrejo Rojo? Del dine erfaringer!