Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat i flott miljø!”
Anmeldelse av Cantina Don Rafael

Cantina Don Rafael
Vurdert som nr. 158 av 349 Restauranter i Puerto Del Carmen
Prisklasse: USD 20 - USD 26
Kjøkken: Meksikansk, Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Her kan du velge mellom mange ulike typer mat - og ut fra vår erfaring fra et svært godt kjøkken. Vi har spist fisk, kylling, and, fajitas og spareribs her, og alle rettene har falt i smak. Servicen er rask og god, og de fleste aftene vi har vært der har vi i tillegg fått levende spansk musikk. Bruk gjerne litt tid på å studere veggpynten - en opplevelse i seg selv!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Farfaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 788)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 2 788 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Her har de det meste!
Mexicanske retter i massevis, glutenfrie tortillalefser, fiskeretter, levende musikk ved bordene, og den største mojitoen du kan drømme om!
Maten er god, og det er ofte kø ved inngangen, så det kan være lurt å bestille om du vil ha bord i første rad.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 154vibeke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mexicansk mat, og et veldig hyggelig lokale. En følte seg både velkommen og verdsatt.
Store porsjoner!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rbv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2018

Har atter en gang spist på Don Rafael. Reagerte spesielt positivt på prisnivå : Rimelig og meget god mat og rimelige viner. Prøv de mexikanske rettene!! Flott service og hyggelig med innslag av mexikansk musikk.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sverre n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Åååå så deilig det er å kunne spise skikkelig god mexicansk mat . ALT vi har spist har vært topp og servicen upåklagelig. Verdt et besøk om du liker mexicansk mat

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Reiseglad41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cantina Don Rafael, så også på

 
Puerto Del Carmen, Tias
Puerto Del Carmen, Tias
 

Har du vært i Cantina Don Rafael? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.