“Smakfullt!”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Gode omtaler på Tripadviser var grunnlaget for vårt besøk - og vi ble ikke skuffet! Et godt utvalg av indiske retter sammen med god veiledning om passende vin til de utvalgte rettene, gjorde dette til et svært smakfullt måltid!
Den hyggelige betjeningen bidro til opplevelsen som nok gjør at det blir flere besøk her de tre ukene som gjenstår av årets opphold i Puerto del Carmen!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Farfaren

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi gikk forbi på promenaden der det vrimler av restauranter, og stoppet på grunn av den gode lukten. Det angrer vi ikke på! Maten var nydelig! Kjøttet var mørt, sausene smakte fantastisk, og servicen var veldig god. Prisene var det heller ingenting å si på. Her kommer vi gjerne igjen!

3  Takk, 283vibekem
Anmeldt 16. juli 2018

Fantastisk mat, god atmosfære og service.
Fin beliggenhet nede ved stranda, med utsikt ut på havet.
Kan virkelig anbefales.

Takk, Rbv
Anmeldt 15. februar 2018 via mobile enheter

Det mest smakfulle måltidet vi har hatt på ferien vår i Puerto del Carmen. Vi spiste her siste kvelden i ferien og skulle ønske at vi hadde spist her første kvelden sånn at vi kunne kommet tilbake flere ganger. Veldig bra service.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 153karianneg
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

Nydelig mat, Butter chicken med ris og supergode nanbrød, God service, fine priser, og en deilig schnaps til regninga.... Og en PinaColada og Irish Coffee fikk vi og, selv om det ikke stod i menyen . Ble tre besøk der på en uke.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, brygge543

Reisende som så på Indian Aroma, så også på

Har du vært i Indian Aroma? Del dine erfaringer!