Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”
Anmeldelse av Mario's

Mario's
Vurdert som nr. 86 av 322 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sentraleuropeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Vi har vært her mange ganger, men spiser stort sett pizza her, og den er god. Rask god service. Alltid mye folk her.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (775)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 775 anmeldelser

Anmeldt 3. januar 2017 via mobile enheter

Det er et år siden sist vi var her, men fortsatt er pizzaen av beste merke, den kan ikke bli stort bedre . Hyggelige kelnere som er serviceminded er også med på å trekke opp

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2016 via mobile enheter

Tilbake på Marios. Her serveres det utmerket pizza, og betjeningen er hyggelig. Et sted å anbefale. Man kan velge om vil sitte ute eller inne.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2014

Dette er den resturangen me har spist flest ganger på i Puerto del Carmen,Maten er smakfull og god.Anbefaler bb ribs,lammeskanke,pepperbiff,hamburger og pizza,Me har spist her fleire ganger i uka og me bur halve året i pdc.Enkel og uformell resturang,annbefales.

Dato for besøk: desember 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Liftup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2014

Dette er en veldig grei restaurant, ikke stor, men med god mat. Pizzaen er ekstra god her, og prisene er lave. Restauranten har to avdelinger pluss stort uteområdet

Dato for besøk: januar 2014
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mario's, så også på

Puerto Del Carmen, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 

Har du vært i Mario's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din