“Skuffende”

Vurdert som nr. 113 av 327 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. desember 2023 via mobile enheter

12 personer til bords. Jeg bestilte T-bone steak. Jeg ble avglemt og fikk maten 15 minutt etter de andre, uten det minste tegn til beklagelse. En seig og trevlete kjøttrett jeg vurderer som trist og smakløst. Fin plass, høge priser, men dessverre smakløs og dårlig rett jeg valgte.

Dato for besøk: november 2023
Takk, L271SLjand
Alby Robayna, Dueño på La Cascada Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Det er beklagelig å høre om din skuffende opplevelse ved vårt bord. Vi beklager på det sterkeste at du ble glemt og at maten din ikke bare ble forsinket, men også ikke levde opp til dine forventninger når det gjelder smak og konsistens.

Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding, da den gir oss verdifull innsikt for å forbedre våre tjenester. Å gi gjestene våre en positiv matopplevelse er en prioritet, og det er klart at vi ikke innfridde dette målet under ditt besøk.

Vennligst aksepter våre unnskyldninger for den mangelfulle servicen du opplevde. Vi tar dine kommentarer til hjerte og vil bruke dem som en anledning til å implementere nødvendige endringer. Hvis det er ytterligere detaljer du ønsker å dele eller noe vi kan gjøre for å gjenopprette tilliten din, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Vi håper å få en ny sjanse til å tjene deg bedre og gi deg den gode opplevelsen du fortjener. Takk for at du delte dine bekymringer.

Anmeldt 25. februar 2022 via mobile enheter

Vi spiste her to ganger ,og ble veldig imponert begge gangene .Vi spiste tunfisktartar ,kamskjell og wagubiff .Alt smakte fortreffelig .Vi fikk også en rett på huset som var en type blidpudding .Den var faktisk nydelig .
Derre er en stor resturant ,og en del av den er helt nyoppusset. Kelnerne som det er mange av er kjempe hyggelig .Det virker som de har et stort ønske om at gjestene skal være fornøyde .
Det eneste som er dumt er at det ikke er mulig å reservere bord her.
Det er mange år siden første besøk på dette stedet .Da fortalte mannen ved nabobordet oss at dette er det beste biffstedet på Kanariøyene.Stedet leverer fremdeles

Dato for besøk: februar 2022
Takk, lemmivarre
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Var litt mange servitører å forholde seg til men veldig hyggelige. Maten var fantastisk! Godt kjøtt og veldig bra dessert. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, vegardo69100
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Her spiste vi i fjor og ble betatt av maten! Her spiste vi i går og ble enda mer betatt. Det startet ikke bra, de serverte feil rett til fruen. Da vi gjorde kelner oppmerksom på feilen, ble det raskt beklaget og maten ble fjernet. Litt senere fikk vi servert en venterett, en fantastisk ravioli, som beklagelse. Etterpå fikk vi en fantastisk innbakt kylling og verdens beste biff.
Personalet er fantastisk, maten er superb og lokalet er autentisk. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Jackofalltrades2040
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde et større selskap og feiring med god hjelp og veldig fin opplevelse. Maten var veldig god og tapas var annerledes, spesiell og smaksfull. Meget god service, behagelig temperatur inne, vellykket feiring.

Dato for besøk: april 2018
Takk, OlgaDrA

Reisende som så på La Cascada Restaurante, så også på

Puerto Del Carmen, Tias

Har du vært i La Cascada Restaurante? Del dine erfaringer!