Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Vikinghuset

Vikinghuset
Vurdert som nr. 14 av 348 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Kjøkken: Spansk, Skandinavisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018

Nydelig dansk skinkestek med sprø svor. Anbefales på det sterkeste. Alltid like hyggelig å komme til Vikinghuset.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Else S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Rita P, Owner på Vikinghuset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Tusen hjertelig takk for koselig tilbakemld Else og for alle hyggelige besøk av dere

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (362)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 362 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

I går spiste jeg pannestekt torsk med basilikumsaus på Vikinghuset, og det smakte helt fortreffelig. Og jeg som aldri bestiller fisk ute! I tillegg var den glutenfri, noe min cøliaki krever. Fikk også servert glutenfritt brød med aioli. Veldig fornøyd!
Fulgte opp med middag i dag, pepperstek. Helt fantastisk, ikke mer å si! Tok med glutenfritt brød jeg hadde kjøpt på supermarkedet, og Vikinghuset lagde verdens beste hvitløksbrød spesielt for meg. I'm so happy!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ingeborg_2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Rita P, Owner på Vikinghuset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Tusen hjertelig takk for hyggelige ord om oss. Håper vi sees snart igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat bra service hærlig persjonal er virkelig å anbefaleta turen til Rita og Salva kjempe koselig par

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 754aslaugf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Rita P, Owner på Vikinghuset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Tusen hjertelig takk Aslaug for hyggelige ord om oss. Håper vi sees snart igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Rita og Salv er et flott vertskap for sine gjester og serverer veldig god mat. I tillegg er restauranten et galleri for de fine bildene Rita maler.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Mona K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk god nordisk mat og et vennlig og varmt personale. Kan uten tvil anbefale dette stedet videre.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Ingridkalko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vikinghuset, så også på

 
Puerto Del Carmen, Tias
 

Har du vært i Vikinghuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.