Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 930)
Filtrer anmeldelser
1 930 resultater
Vurdering fra reisende
712
736
323
93
66
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
712
736
323
93
66
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 930 anmeldelser
Anmeldt 12. mars 2018

Når vi kommer til Cinco Plazas føles det som om vi er kommet hjem.Vi har allerede bestilt 4 uker i 2019.Vi bor alltid på Plaza Motana og forsøker å få rom 2204.Der har vi sol og utsikt.Siden sist er badet oppgradert med dusjkabinett istedet for dusj med badekar og bassenget var oppvarmet.Så vi gleder oss til 2019.
Puerto del Carmen er en sjarmerende passelig stor by.Her strekker strandpromonaden seg fra Arrecife til Puerto Calero.

  • Opphold: februar 2018, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, LOL5000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CincoPlazas, Manager på Cinco Plazas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2018

Dear LOL5000,

Tusen takk for din kommentar. En glede å se deg igjen i 2019.

En sterk klem.

Regards.
Alejandro Rivero

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Her lukter det mugg i hele leiligheten, og med beliggenhet på bakkeplan har vi ikke hatt mulighet Til å lufte om natten. Våknet hver eneste natt med tett nese og hodepine. Det bærer preg av å vært utsatt for MYE fuktighet og veggene flasser av .

Det positive er hyggelig det rengjøringspersonalet som er så hyggelige og effektive at du ikke kan annet enn bli glad når de banker på .

God frokost men uten variasjon, kunne lett bli lei av å spise her 14 dager i strekk. Men for en uke .....Helt perfekt

Opphold: februar 2018, reiste som et par
1  Takk, Reiseglad41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

Budde 1 veke her i januar/februar 2018. Heilt greitt hotell, veldig mange og serviceinnstilte ansatte. Hadde 4 roms markleilighet. Leilighetene er noe slitt, spesiellt kjøkken er modent for utskiftning. Gode senger, med dyner. Romslige leiligheter, med meget bra wifi. Også oljeovn. Hadde ingen problem med å holde varmen på rommet med utetemperaturer ned mot 10 grader nattestid. Noe lytt mellom leiligheter.
Hadde inkludert frokost. Anbefales, rikholdig frokostbuffet, med godt utvalg for voksne og barn. Spiste også middag på buffeen to ganger. Heilt greit, og ganske rimelig. Barnedisco og underholdning med bl.a tryllekunstner om kvelden. 2 store oppvarma basseng (26deg), samt mindre barnebasseng, og plaskeområde. Mange solsenger, og badevakter som var flink til å holde orden. Vaskemaskin og tørketrommel til 4eur pr stk/ gang. Nye maskiner med godt resultat. Hotellet ligger i et rolig område, men kort vei til både strand og restauranter. Kommer gjerne igjen.

Opphold: februar 2018, reiste med familie
1  Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CincoPlazas, Manager på Cinco Plazas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2018
Google-oversetting

Dear Bhnepstad,

Thank you very much for your comment.
We are glad that you enjoyed your holidays and thank you for valuing the service.
tack så mycket.

Regards.
Alejandro Rivero.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2017 via mobile enheter

Bodde her på vår første tur til Lanzarote. Rommene var store og nyoppusset,stor balkong og gode senger. Veldig lytt,kunne omtrent høre hva folk i naboleiligheten sa. Ellers sentralt beliggende til restauranter og kort vei til strand. Veldig god service i resepsjonen. Veldig god Wi-Fi i leiligheten. Kan tenke oss å komme tilbake her.

Opphold: desember 2017, reiste som et par
Takk, Oddmund H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2017

Vi begynte å reise til dette hotelet i 1996 og har vært På dette hotelet omtrent 20 ganger. Litt slitt, men store fine leiligheter. Et flott basseng, med et godt område til solsenger. Veldig hyggelig personell og godt renhold. Hotelet ligger fint til med et utmerket supermarked som nærmeste nabo.
Svein

  • Opphold: mars 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Svein D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser