Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.comUSD 1 071
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 626)
Filtrer anmeldelser
2 626 resultater
Vurdering fra reisende
857
987
457
183
142
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
857
987
457
183
142
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 626 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018

Ble anbefalt av en kamerat som bor på øya. Hotellet ligger på toppen av gamlebyen men med korte avstander til det meste. Har det meste, inkludert eget supermarked med lange åpningstider. Flotte ute-anlegg med nyvaskede basseng daglig. Vi bodde på 224 som var en JS, var i 2 etg med en fantastisk utsikt utover havet. Hadde solen hele dagen på balkongen. Renholdet var glimrende og vi koste oss. Stille og rolig. Alle medarbeiderne var smilende og serviceminded,spesielt fremheves resepsjons-personalet med Carlos i spissen. Skal jeg sette fingeren på noe er det treningsrommet, det meste av utstyret trengs en oppdatering.

Romtips: Anbefaler rom fra 221-228.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
THBFLORA, Óscar S. Director THB Flora *** på THB Flora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Kjære Otto L

Tusen takk for å dele inntrykkene dine om THB Flora ***.
Vær sikker på at vi tar godt notat av alle dine kommentarer.
Vi setter stor pris på muligheten du gir oss til å forbedre vår service.
Vi beklager å vite at hotellet, på noen punkter, ikke stemte overens med dine forventninger. Likevel håper vi at du samlet brukte en fin ferie.
Igjen, takk for din anmeldelse.

Med vennlig hilsen,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2015

Vi ankom leiligheten mandag 26 oktober, og fikk en nedtur med det samme da bussen kjørte oss så langt fra sentrum og stranden. Det stemte nok med beskrivelsen til hoteller at det var 1,5 km til sentrum, men 800 m til stranden var vi ikke fornøyd med. Den fant vi ikke. Det ble gåtur til stranden, og sentrum med taxi hjem. Ca 3,5 euro.
Vi hadde ønsket oss leilighet i andre etasje med havutsikt. Vi fikk andre etasje og litt utsikt til bassenget. Det hadde hjulpet å rydde noen busker for mer utsikt. Vi hadde rom nr. 207. Grei beliggenhet på anlegget, da det var mange leiligheter som ikke hadde utsikt. Mange med markterrasse. Kanskje greit for familie med unger. Ellers bar leiligheten preg av slitasje, men grei til prisen.
Enkel underholdning på kvelden.
Dersom reiseselskapet benytter Nordwegian så kan mat på flyet ikke bestilles. Vi opplevde at de var tomme, og 6 timer uten mat holder ikke. (Ta med mat).

Romtips: Andre etasje på den delene av området nærmest havet.
Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bj_rn_TKrokstadelva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2015

Vi havnet her på uspesifisert og syns vi var heldige. Fikk rom litt på baksiden og solen kom kl 1300-1800.Minus var oppgradering av bassenget som var tømt og under maling, de lovet vann torsdag-fredag....lørdag da vi reiste var det fremdeles tomt :( Vi var 3 personer og 3. person måtte ligge på skeiv sofa... Koselig med forskjellige figurer laget av håndklærne :)

Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Elin T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jordi F, Director på THB Flora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your review and for your comments. We greatly regret the inconvenience we caused you during your stay with the problems in one of our pools. Fortunately the pool is now working properly.

It would be a pleasure for us to have you again in our hotel.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2015

Hotellet var i og for seg greit nok. Ok rom etter at vi hadde kranglet oss til rom i 2 etasje. Ble først plassert i del 2 av Flora over veien med utsikt rett i murveggen,og null sol grunnet en haug med trær rett forann uteplassen. Vi hadde all mat inkludert i reisen,og den var ok, litt ensformig til tider. betjening greie nok, Det som skuffet aller mest var bassenget som var iskaldt. Reiser jeg til syden vil jeg bade.Og når ikke bassenget er oppvarmet da sier det seg selv. Ikke tilbake her.

Dato for oppholdet: mars 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tronz68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jordi F, Director på THB Flora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2015
Google-oversetting

Dear Guest:

Thank you very much for your review explaining your experience in our hotel. We regret not being able to exceed your expectations. We write down your suggestions to further improve in the future.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2014

mye katter på hotell området
mat og vin ved bassenget var mindre godanlegget var fint og rent hyggelig betjening
renholdet av rommene var meget god.slapp å krysse veien til den andre delen av
anlegget da det var tunell under veien

Romtips: annen etasje
Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FcoJavierMartinez, Gerente på THB Flora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2015
Google-oversetting

Dear Guest:
thank you for the review. Hope you find the Hotel much better in a posible future visit.
kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser