Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 81
FindHotelUSD 108
Trip.comUSD 109
eDreamsUSD 81
Agoda.comUSD 81
Lol.travelUSD 116
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 871)
Filtrer anmeldelser
2 871 resultater
Vurdering fra reisende
2 166
574
95
26
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 166
574
95
26
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 871 anmeldelser
Anmeldt 6. mai 2018

Svært fin leiligheit med god standard. Me fekk nye handdukar og sengkle fleire gonger for veka. Sengene var gode ,og romsleg og fin terasse. Costa Sal ligg sentralt i Matagorda med kort avstand til strand,handlesenter taxi-haldeplass og buss-stopp.Hyggjeleg atmosfære på hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, tveiten2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2018

Hotellet er rent, velholdt og har mange basseng. Vi hadde en toroms-leilighet, som hadde fin stue, godt kjøkken med spiseplass. og eget uteområde. Uteområdene er fine, med mange solsenger og flere aktiviteter for barn. Kort vei til butikker, spisested,strand, busstopp og taxiholdeplass gjorde det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske øya. God bussfrekvens gjorde buss attraktivt. Anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kristian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2017

Hotellet er rent og innbydende. Det er store fine leiligheter som er godt utstyrt, både på kjøkken og bad. Vi valgte superior leiligheter og balkong. Vi spiste middag flere ganger på hotellet og de hadde god mat.

Romtips: Superior rom. Vi ønsket balkong og fikk det.
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Torill V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Bodde her en uke.
Fikk et rom like ved utgangen fra resepsjonen til bassengområde i 1. Etasje, til tross for vi hadde spesifisert at vi ville opp i 2. Etasje i bestillingen.
Terrassen var med 100% innsyn og uten sol hele døgnet.
Vi meldte i fra umiddelbart, og dagen etter fikk vi bytte rom. Dette var meget bra.
Hotellet har bra fasiliteter med PaddleTennis baner og tennisbane.
Ok verdi i forhold til lav pris.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Neset_Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2017

Svarte til forventingen rent og fint. Blomster på bordet og badehåndklær lå på sengen. Maten i resturanten var bra. Fikk det vi skull i mat butikken. Kommer nok igjen. Bra basseng område fint beplantet rundt området.

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 443turidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser