Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk pizza”
Anmeldelse av La Lanterna

La Lanterna
Vurdert som nr. 29 av 402 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 42
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 10. mars 2019

Koselig liten restaurant som ligger perfekt plassert på strandpromenaden. Den ligger i 2 etasje, så den er ikke så lett å få øye på. Men når man har spist her en gang, kommer man garantert tilbake. Fantastisk pizza og hyggelige personale.
Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, familietur2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 127)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 127 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Maten var god, men små porsjoner med pasta. Dyr øl (4 euro). Grei utsikt utover strandpromenaden og sjøen fra vindusplass (2.etg)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 266lasse_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FabioP1188, Proprietario på La Lanterna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019
Google-oversetting

Every day we are committed to giving our best, we are certainly not perfect but we do everything to satisfy our customers.
It is really unfair to give such a negative judgment by giving the price motivation, the price lists are brought as soon as our customers sit down, after having read them you could easily get up and change the restaurant.
Another very incorrect thing, the review before this is always your table, two negative reviews from the same table are really too much.
It would have been better to read that the waiters were unpleasant or that the food was bad, we would have accepted it too but yours is a sterile malice, the fault of a world where so many sheep behind a keyboard of a computer or phone become lions .

Tutti i giorni ci inpegnamo a dare il meglio, sicuramente non siamo perfetti ma facciamo di tutto per soddisfare i nostri clienti.
E' veramente ingiusto dare un giudizio così negativo dando come motivazione il prezzo, i listini vengono portati appena i nostri clienti si siedono, dopo averli letti avreste potuto tranquillamente alzarvi e cambiare ristorante.
Altra cosa molto scorretta, la recensione prima di questa è sempre del vostro tavolo, due recensioni così negative dallo stesso tavolo sono veramente troppo.
Sarebbe stato meglio leggere che i camerieri vi stavano antipatici o che il cibo era cattivo, questo lo avremmo anche accettato ma la vostra è una sterile cattiveria, colpa di un mondo in cui tante pecore dietro una tastiera di un computer o di un telefono diventano leoni.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Maten smakte helt Ok men det var små porsjoner og sånn sett dyrt. Drikkevarene var også mye dyrere enn andre steder. Bra beliggenhet og fin utsikt.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, elinostvold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FabioP1188, Proprietario på La Lanterna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019
Google-oversetting

Every day we are committed to giving our best, we are certainly not perfect but we do everything to satisfy our customers.
It's really unfair to give a star giving the price motivation, the price lists are brought as soon as our customers sit down, after having read them you could easily get up and change restaurant.
Another very incorrect thing, the next review is always of your table, two negative reviews from the same table are really too much.
It was better if you had written that the waiters were unpleasant or that the food was bad, we would have accepted it too but yours is a sterile malice, the fault of a world where so many sheep behind a keyboard of a computer or a phone become lions.

Tutti i giorni ci inpegnamo a dare il meglio, sicuramente non siamo perfetti ma facciamo di tutto per soddisfare i nostri clienti.
E' veramente ingiusto dare una stella dando come motivazione il prezzo, i listini vengono portati appena i nostri clienti si siedono, dopo averli letti avreste potuto tranquillamente alzarvi e cambiare ristorante.
Altra cosa molto scorretta, la recensione successiva è sempre del vostro tavolo, due recensioni così negative dallo stesso tavolo sono veramente troppo.
Sarebbe stato meglio leggere che i camerieri vi stavano antipatici o che il cibo era cattivo, questo lo avremmo anche accettato ma la vostra è una sterile cattiveria, colpa di un mondo in cui tante pecore dietro una tastiera di un computer o di un telefono diventano leoni.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Prøvde ut dette stedet da vi ville ha italiensk mat. Veldig positiv og imøtekommende service. Stedet ser noe slitt ut fra utside, men betraktelig bedre innvendig. Godt utvalg italienske retter, prøvde lasagne og rockfish. Begge to var bra. Hadde panacotta til dessert som kan anbefales!
Heilt ok priser, på samme nivå som resten av Puerto del Carmen

Dato for besøk: april 2017
Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016

Vi grill for å spise middag her etter å ha lest om stedet på tripadwisor. Veldig enkelt sted hvor betjeningen var helt grei. Maten var ikke noe spesielt. Går ikke dit mer.

Dato for besøk: februar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kama6154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Lanterna, så også på

Puerto Del Carmen, Lanzarote
 
Puerto Del Carmen, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 
Puerto Del Carmen, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 

Har du vært i La Lanterna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din