Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vio.com
Trip.com
Algotels
StayForLong
Booking.com
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (448)
Filtrer anmeldelser
448 resultater
Vurdering fra reisende
205
153
43
22
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
205
153
43
22
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 448 anmeldelser
Anmeldt 15. april 2017

Hotellet ligger perfekt i forhold til strand og gate. Vi hadde en leilighet med nydelig havutsikt og sol hele dagen. Leiligheten hadde akkurat hva vi trengte. Vi reiser ikke til Lanzarote for å se NRK eller TV2 på TV. Sengene var OK. Hotellet var stille og rolig, og vi sov godt. Puerto del Carmen sjarmerte oss, og vi kommer tilbake. Været var også flott. Hotellet får et minus fra oss - elendig wifi. Dette bør fikses. Vi koste oss uansett :-)

Romtips: Beautiful seaview. Bad wifi.
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mona N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Playa C, asistente direccion på LABRANDA Los Cocoteros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2017
Google-oversetting

Dear Mona N,
thank you for choosing LABRANDA Los Cocoteros and for sharing your impressions on Tripadvisor.
We are very happy to hear that you liked our rooms, and our location, which could offer you a comfortable stay. Our WIFI connection is a FREE SHARED WIFI CONNECTION that has limitations in terms of downloads and streaming and the fluidity of these applications are not guaranteed. We take note and send this request to our technical department so they can study how to improve it.
Thank you for your honest feedback, which helps us to steadily improve our quality and service for our guests. We would be very happy to welcome you back to Lanzarote soon.

Best regards,
Jose M. Mijes
Assistant Manager Los Cocoteros, El Dorado and Playa Club
assistantmanager.playaclub@labranda.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Hadde 1 veke på dette hotellet. For vår del, ypperlig beliggenhet, rett ved stranda, men samtidig litt i bakkant. Ingen problemer med støy osv på nattestid. Romslige leiligheter, som dessverre er litt slitt. Men godt renhold og plassering veier veldig opp. Hadde godt dratt tilbake her. Usjenert balkonger med ypperlig utsikt.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Playa C, asistente direccion på LABRANDA Los Cocoteros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2017
Google-oversetting

Dear Bhnepstad,

thank you for choosing the LABRANDA Los Cocoteros for your trip to Lanzarote and for your feedback on Tripadvisor. We are very happy to hear that you had a great time here at our apartments.
Our Team is looking forward to welcome you back soon!
Best regards,
Jose M. Mijes
Assistant Manager Los Cocoteros, El Dorado and Playa Club
assistantmanager.playaclub@labranda.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2017

Bra hotell med fantastisk utsikt frå dei øverste etasjane. Men brukende utsikt i dei nederste også dersom ein ikkje vil betale for ekstra utsikt. Ypperlig beliggenhet og nær stranden. Stille og rolig sjølv om det ligg nær sentrum og strand,så her reiser me gjerne tilbake. :)

Romtips: Nokre kroner ekstra så har du fantastisk utsikt.
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Service
Takk, 175benteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Playa C, asistente direccion på LABRANDA Los Cocoteros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2017
Google-oversetting

"Dear Bente H,

thank you for choosing LABRANDA los Cocoteors, and taking time for your feedback on Tripadvisor.
We are happy to hear that you enjoyed your stay at our apartments as well as in Lanzarote.
We are already looking forward to warmly welcome you back soon.

Best regards,

Jose M. Mijes
Assistant Manager Los Cocoteros, El Dorado and Playa Club
assistantmanager.playaclub@labranda.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2016

Ett stenkast fra stranden, hyggelig betjening. Greie leiligheter og fantastiske utsikter i de øverste etasjer. Mye sol og trivelig sted å bo, kort vei til alt fra spisesteder til uteliv og gangavstand til gamlebyen med sitt pittoreske preg.

Romtips: De tre øverste etasjene
Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, AaseBrith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Playa C, Assistant Manager på LABRANDA Los Cocoteros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2016
Google-oversetting

Dear Client,

Thank you for your comment and hopefully, we are able to welcome you again.

Best regards

Elena Mirabella
Assistant Manager of Labranda Playa Club, Los Cocoteros & Eldorado

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2016

Et koselig hotel midt på strandpromenaden. Kun minutter til stranden. Fin utsikt over havet fra de fleste leilighetene! Bassengområdet er en smule trangt. Sol hele dagen på verandaene! Mange koselige spisesteder i umiddelbar nærhet!

Romtips: Leilighetene på bakkeplan har begrenset havutsikt!
Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Villagris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Playa C, Assistant Manager på LABRANDA Los Cocoteros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2016
Google-oversetting

Dear client,

Thanky you for lovely comment. I hope we will be able to welcome you again some day in Labranda Los Cocoteros.

Best regards,

Elena Mirabella
Assistant Manager Labranda El Dorado, Los Cocoteros, Playa Club

assistantmanager.playaclub@labranda-hotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser