Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og atmosfære”

Barbacoa Grill Don Rafael
Vurdert som nr. 102 av 322 Restauranter i Puerto Del Carmen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Ble møtt av trivelige servitører som kjente oss igjen som forbigående fra vinduet noen dager tidligere. Vi fikk servert to nydelige retter. Vi bestilte rabbit og backbone og begge måltidene var perfekte på alle mulige måter, da med både kjøttets steketid og dets garnityr. Ingenting å klage på her! Absolutt verdt et besøk når man er i Playa del Carmen:)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Bewa64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (658)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 658 anmeldelser

Anmeldt 22. mars 2018 via mobile enheter

UTRIVELIG BETJENING OG DÅRLIG ATMOSFÆRE! Sjeldent dårlig service og uspiselig mat. Bestilte fylt kyllingfillét m bakt potet. Filléten var rå inne, poteten smakte klor/mugg. Da jeg sa i fra ble kelneren tydelig fornærmet, og kom tilbake med en like dårlig! Ufattelig at dette stedet har fått en god score??!! Ikke legg igjen tid eller penger her!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 60hannew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2018 via mobile enheter

Denne restauranten ble en stor skuffelse. Ble møtt med en utålmodig dame som tok i mot bestilling. Kona fikk kylling som var rå i midten og en bakt potet som luktet mugg. Hun klaget og de kom med en ny og slengte den surr på bordet uten å ta med den andre. Denne luktet det samme. Siste kveld ble totalt ødelagt.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, peraslehansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

Tydelig et populært sted med mange gjester. Var tidlig ute og fikk et bord og raskt servering av drikke. Noe stressede kelnere som hadde mye å gjøre. Maten kom forholdsvis raskt og var veldig god. Kan trykt anbefales.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Rikholdig meny med godt utvalg, men vi gjorde det enkelt og bestilte en halv kylling, som ble servert med pommes frites. Store porsjoner, rask service og god mat!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Tutta_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barbacoa Grill Don Rafael, så også på

Puerto Calero, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 

Har du vært i Barbacoa Grill Don Rafael? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din