“Nydelig mat og atmosfære”

Barbacoa Grill Don Rafael
Vurdert som nr. 100 av 352 Restauranter i Puerto Del Carmen
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Ble møtt av trivelige servitører som kjente oss igjen som forbigående fra vinduet noen dager tidligere. Vi fikk servert to nydelige retter. Vi bestilte rabbit og backbone og begge måltidene var perfekte på alle mulige måter, da med både kjøttets steketid og dets garnityr. Ingenting å klage på her! Absolutt verdt et besøk når man er i Playa del Carmen:)

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Bewa64

Anmeldt 22. mars 2018 via mobile enheter

UTRIVELIG BETJENING OG DÅRLIG ATMOSFÆRE! Sjeldent dårlig service og uspiselig mat. Bestilte fylt kyllingfillét m bakt potet. Filléten var rå inne, poteten smakte klor/mugg. Da jeg sa i fra ble kelneren tydelig fornærmet, og kom tilbake med en like dårlig! Ufattelig at dette stedet har fått en god score??!! Ikke legg igjen tid eller penger her! 😠

1  Takk, 60hannew
Anmeldt 22. mars 2018 via mobile enheter

Denne restauranten ble en stor skuffelse. Ble møtt med en utålmodig dame som tok i mot bestilling. Kona fikk kylling som var rå i midten og en bakt potet som luktet mugg. Hun klaget og de kom med en ny og slengte den surr på bordet uten å ta med den andre. Denne luktet det samme. Siste kveld ble totalt ødelagt.

1  Takk, peraslehansen
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

Tydelig et populært sted med mange gjester. Var tidlig ute og fikk et bord og raskt servering av drikke. Noe stressede kelnere som hadde mye å gjøre. Maten kom forholdsvis raskt og var veldig god. Kan trykt anbefales.

Takk, Dag S
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Rikholdig meny med godt utvalg, men vi gjorde det enkelt og bestilte en halv kylling, som ble servert med pommes frites. Store porsjoner, rask service og god mat!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Tutta_12

Reisende som så på Barbacoa Grill Don Rafael, så også på

Puerto Calero, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Tias

Puerto Del Carmen, Tias

Har du vært i Barbacoa Grill Don Rafael? Del dine erfaringer!