Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempehyggelig betjening og god mat”

Lani's Gourmet Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 402 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 28 - USD 89
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. mars 2017 via mobile enheter

For et år siden bar stedet preg av å være nyåpnet, og betjeningen manglet både erfaring og kanskje noe kunnskap. Men i år tok de kaka! Blandt andre Jonathan sørget for at det ble en kveld utenom det vanlige.
Tusen takk!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, EricSandnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JonathanLSD, Director de Relaciones Públicas på Lani's Gourmet Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2017
Google-oversetting

Dear EricSandnes,

Thank you very much for your interest in Lani's Café Restaurant.

We are very satisfied with the fact that our guests come back and follow up all our improvements.

If you are coming back to this stunning island do not hesitate to visit us again, we will be very delighted to welcome you.

Best regards from Lani's team!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 849)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 849 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2017 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt å spise middag på Lani's av et par vi møtte under en middag på en annen restaurant i området, og bestemte oss for å prøve.
Det ble veldig bra. Vi spiste Garlic prawnes og en meget mør chateaubriand. Det var også store posjoner.
God is til dessert.

Restauranten fremstår med god internasjonal klasse, og er ikke en typisk "syden" restaurant.

Fantastisk beliggenhet til sjøen, hyggelig og personlig service.

I det hele tatt å anbefale.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, IWest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JonathanLSD, Public Relations Manager på Lani's Gourmet Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2017
Google-oversetting

Dear IWest,

Thank you very much for sharing with us your experience at Lani's Café Restaurant.

We are pleased to read that you followed the recommandation of your friends and have enjoyed your meal as expected.

We are very grateful for your compliments and words about our food, service and towards our staff, it is a real motivation for all of our team.

You will always be welcome, we hope to see you again for another beautiful experience.

Best regards from Lanzarote !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2017

Oppdaget denne restauranten på en rusletur til sentrum av Puerto Del Carmen, og bestilte bord for bursdags-middag.
Og den var virkelig verd hver ei krone. 3-retters med vin for kr. 1200,- er ikke lett å matche hjemme. Spiste norsk laks, og den var virkelig god. Kunne kanskje servert sausen ved siden av, i stedet for å dekke fisken med den.Deilige forretter og desserter var det også. Fikk brød med noe fiske-aktig og bobler i glasset ved ankomst, og etter maten fikk vi likør. Servicen var veldig bra. Anbefaler virkelig dette stedet.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sabrina557
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JonathanLSD, Director de Relaciones Públicas på Lani's Gourmet Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2017
Google-oversetting

Dear sabrina557,

Thank you very much for sharing with us your experience at Lani's Café Restaurant.

We are glad to know that you have enoyed your meal with us, and that you appreciate our attentions.

We want to let you know that it was a pleasure for us to receive you for this birthday dinner and to do our best to comply your expectations.

We hope to see you soon for another occasion.

Best regards from Lanzarote !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2016 via mobile enheter

...det gjelder alt fra maten, beliggenheten ved havet og omgivelsene. Betjeningen var hyggelig, og det var ingen problem å lage de fleste rettene glutenfrie. Her kommer vi helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: desember 2016
Takk, 283vibekem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JonathanLSD, Director de Relaciones Públicas på Lani's Gourmet Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2016
Google-oversetting

Dear Vibeke M,

Thank you for sharing with us your experience at Lani's Café Restaurant.

We are glad to know that you had a good dinner with us and that we comply your expectations for gluten free dishes.

We are grateful for your words towards our staff and your description about our atmosphere, we appreciate your mentions.

We wait for your return and are looking forward to welcoming you again !

Best regards from Puerto del Carmen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016 via mobile enheter

Lani's er en flott plass med utsøkte leiligheter og flott beliggenhet. Alt i flott hvit stil med glass å stål. Rent og pent overalt å med enkel tilgang til stranda nedenfor.
Restauranten er lys og trivelig med flott service o flott innredning.
Vi har spist lunsj og middag, men det er nok lunsj rettene som er de beste etter vår mening.
Middagene blir i overkant dyre og med ganske små porsjoner.
Flere lunsjretter som er helt utmerket.
Må nevnes at det hele er stemnings fullt på kvelden

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Torsen57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Víctor R, Food & Beverage på Lani's Gourmet Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2016
Google-oversetting

Thank you for your comments, our team of the restaurant and kitchen of our Lani’s suite hotel thanks you for your grateful and sincere comments; They (the comments) help us every day improvements and work harder on customer satisfaction, hope to see you again among us.

Lanis team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lani's Gourmet Restaurant, så også på

 
Puerto Del Carmen, Lanzarote
Puerto Del Carmen, Lanzarote
 

Har du vært i Lani's Gourmet Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din