Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig sted

Gamlebyen i Puerto del Carmen er alltid hyggelig. Man kan bare ruske omkring, eller sette seg ned... les mer

Anmeldt 25. februar 2019
Terje J
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Herlig havn med god stemning.

Det er jo så koselig å rusle i gamlebyen og til slutt ende opp i havnen. Her er det koselige... les mer

Anmeldt 17. februar 2018
Reiseglad41
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 1 578 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lanzarote
fra USD 47,09
Mer informasjon
fra USD 12,07
Mer informasjon
fra USD 35,01
Mer informasjon
Dolphin Mini Cruise
36 anmeldelser
fra USD 30,18
Mer informasjon
Anmeldelser (1 578)
Filtrer anmeldelser
1 578 resultater
Vurdering fra reisende
808
576
157
26
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
808
576
157
26
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 578 anmeldelser
Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

Det er jo så koselig å rusle i gamlebyen og til slutt ende opp i havnen. Her er det koselige spisesteder på rad og rekke og det flotte røde huset ( casa roja) som utmerker seg med sin flotte farge og beliggenhet. Ønsker du å kjøre hit er det rikelig med parkeringsplasser .

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Reiseglad41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2018

Selve havneområdet har overhodet ingen særpreg. En kort promenade på hver side. Hvis man går på den siden som er nærmest havet har man ingen utsikt overhodet for der er en høy mur som beskytter havnen mot bølgene. Det ligger noen tradisjonelle fiskebåter på land som er under oppussing før sesongen starter, men de øvrige båtene som ligger i havnen er ikke noe severdighet. Det er et utleiefirma av vannscootere som heller skjemmer havnebildet.
Restaurant Casa Roja eller Taberna de Nino er vel de eneste restaurantene man kan sitte på for oppleve en koselig havnestemning. Og det er en perfekt løsning for der får du servert veldig god mat av en hyggelig betjening.
Det er flere restauranter rundt i havnen, men beliggenheten for disse er på gatenivå.
Det ligger noen flere restauranter opp i skråningen som har utsikt, men ikke med den samme havnestemningen. Vil anbefale Casa Roja som den beste av de to nevnte.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Elling56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017

Rusleturen fra hotellet til den gamle byen ved havnen var både vakker og koselig. Fine restauranter hvor vi kunne sitte å nyte solnedgangen.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Mona N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2017

Har tapt seg, - på de mest populære steden (med usikt) er det tregt med (riktig) servering. Vi er bgynt å pasere disse stedene.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, odd-arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2016

Fantastisk å rusle rundt å se på livet i old town.. Herlige restauranter ,,,deilig mat ,,,flott utsikt over havnen ... Taxibåten til Puerto Calero,,, Marked på fredager!,, sjømaten og servicen må bare oppleves,,,

Dato for opplevelse: mai 2016
1  Takk, 976evak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser