Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott beliggenhet og avslappet atmosfære”
Anmeldelse av Cafe La Ola

Cafe La Ola
Vurdert som nr. 93 av 348 Restauranter i Puerto Del Carmen
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

En lett lunsj mens havbrisen svaler deg og ternene stuper i havet er en fin avveksling fra det mer støyende miljøet i gata like ovenfor. Anbefaler å gå trappa helt ned til det avslappende miljøet ved havet i stedet for den mer formelle delen av restauranten i etasjen over.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Farfaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (4 677)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 4 679 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Spist het 3 ganger og har en egen atmosfære. Spennende farger og lys setting. God mat og service , du velger mellom 3 forskjellige restauranter.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 196bentem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018

Her har jeg vært mange ganger, god mat og utrulig fin utsikt. Oppmerksomme servitører og godt utvalg. Kommer snart igjen

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Astrid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Når det er veldig varmt i Puerto del Carmen er dette et perfekt sted å kjøle seg litt ned til havbrisen under en lunch.
Vi har vært her mange ganger, og maten er alltid god. Her har de også den beste sangriaen. I dag spiste jeg spansk tortilla som var ganske rå inni. Smaken var god, men blir litt engstelig for salmonella i rå egg. Den kunne godt hatt litt mindre poteter i og litt mer grønt til.
Vil prøve noe annet neste gang.

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, 283vibekem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er delt i to deler. Første etasje som er stift og formelt og nede ved sjøen som er intimt og koselig. Vi har vært på Lanzarote 1-2 ganger i året fra 1997 og kun spist 1 gang i første etasje.
Tips: Prøv svineribbe med grillsaus.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Svein D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe La Ola, så også på

 

Har du vært i Cafe La Ola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.