Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En av de bedre stedene langs stranden her!”
Anmeldelse av Restaurant Limoncello

Restaurant Limoncello
Vurdert som nr. 47 av 431 Restauranter i Costa Adeje
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening og god service. Har Prøvd mange steder langs stranden her og dette er en av de bedre.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, j_runds2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 820)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 821 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Barna våre er ganske så sære i matveien når vi er på ferie, det er stort sett brød og Margarita Pizza som får et smil
Men her er ble tallerken skrapet for Spaghetti Bolognese - vi kommer tilbake i morgen for å teste flere av rettene

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 143jannices
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Sannsynligvis den beste maten på stranden. Kommer definitivt tilbake hit. Barna elsket maten, hyggelige ansatte og stille og rolig. AAA+++

Dato for besøk: januar 2018
Takk, johnnycougar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017

Vi var tre par som var på Tenerife . Jeg skule finne resturant for kvelden. Fant denne på tripadvisor. Og det var en suksess . Maten, betjeningen, vinen ,drinkene og beliggenheten var helt fantastisk. Vi spiste forskjellig mat og alle var like fornøyde. Så dette blir garantert en standard resturant når me e på Tenerife igjen.

Dato for besøk: november 2017
2  Takk, Godmatsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2017 via mobile enheter

Mat er opp til hver enkelt å like eller ikke like, men her er service på et meget bra nivå. De leverer hele veien, og passer på at du har det bra. Maten leveres raskt og er smakfull.
Vi spiste pizza, saftig og vellaget. Det beste på Tenerife.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Limoncello, så også på

Playa de Fanabe, Costa Adeje
 

Har du vært i Restaurant Limoncello? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din