Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott og god mat😀”
Anmeldelse av Coeur de Filet

Coeur de Filet
Vurdert som nr. 63 av 413 Restauranter i Costa Adeje
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken, Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Denne restauranten kan jeg anbefale det varmeste. Var her første gang i 2012 og nå i 2019. Populær restaurant så det lønner seg å bestille bord.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Iat123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 883)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 883 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat.Nydelig tilbehør og god servic. Kan anbefales på det varmeste.Alle var veldig godt fornøyd og veldig veldig mette. Store posjoner

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Marit L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Coeur de filet var en resturang med gode opplevelser på mat og service. Har dessverre blitt snobbete og selvsikkre kelnere som mangler servicen de hadde før. Maten er fortsatt meget god, men den fine opplevelsen er borte

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Steinar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2018 via mobile enheter

Nå trenger Core de filet servitørene et smilekurs. Det virker som de mistrives i jobben. Det dårlige humøret bidrar til dårlig atmosfære i en ellers hyggelig restaurant.
Avlegg restaurant Carlos et besøk og lær kundeservice.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Terje1212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2018 via mobile enheter

En helt fantastisk biffopplevelse. Stor biff (ca 350-400g) til kun 17eur. Den beste biffen vi har spist på mange år. Serverte også god vin. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, larspetterm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coeur de Filet, så også på

 

Har du vært i Coeur de Filet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din