Skulle spise lunsj her en dag og vi fikk bord av en kelner med en gang, men bestilling av drikke og mat tok sin tid. Når vi hadde sittet der litt for lenge etter hva vi følte så kom det endelig en ny kelner og tok opp bestilling. Etter mer venting kom den tredje kelneren med drikke. Til slutt fikk vi også maten av tredje kelner. Det tok evighet før de kom og ryddet av bordet og vi passet på å be om regning samtidig. Når vi hadde lagt penger på bordet så stod plutselig den første kelneren der sammen med en fjerde og skulle ha pengene. Hvem som til slutt tok dem vet jeg ikke for da gikk vi derfra. God mat, men å føle at kelnere ikke ser deg er ikke sånn en er vant til. Dette var midt på dagen og de hadde ikke mye besøkende så det var ikke derfor det var sånn ihvertfall. Lurer på hvordan det er der hvis restauranten fylles opp utover kvelden. Flott utsikt og ålreit plass ellers. Synd at det ble sånn for vi hadde veldig lyst til å spise middag der en kveld, men det ble det ikke noe av.