Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eliteserien”
Anmeldelse av Carlos

Carlos
Vurdert som nr. 22 av 432 Restauranter i Costa Adeje
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 22
Kjøkken: Sjømat, Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 1. desember 2017 via mobile enheter

Leste om Carlos på Trip Advisor og ble ikke skuffet.Filetsteken jeg fikk var supermør og
sammen med tilbehør og service setter jeg denne restauranten i aller øverste divisjon.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Rasmus L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 404)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 404 anmeldelser

Anmeldt 9. mars 2017

Har vært der mange ganger gjennom de siste årene, og var tilbake igjen nå i slutten av februar. Utrolig god mat, hyggelig atmosfære og svært hyggelig og hjelpsom betjening. Restauranten var helt full med gjester da vi kom (vi bestilte bord på forhånd), så dette er en svært populær plass. Av alle plassene vi spiste i løpet av ferien var denne den klart beste. Den aller beste restauranten sør på Tenerife! Anbefales på det sterkeste! :-)

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Svein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2016 via mobile enheter

Beliggenheten er slik at vi neppe hadde lagt merke til den om vi gikk forbi, men på anbefaling bestilte vi bord og dro dit.
Utmerket service, og meget god mat.
Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Steimor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2016 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant, som ligger i en bakgate. Maten var fantastisk og servicen meget bra. De fortjener den gode omtalen de har fått

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, Kari Julie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2015

Etter å ha gått forbi denne restauranten som ligger under Hotell Atlantis Hovima 4 kvelder på rad i søken etter en god restaurant falt valget på dette stedet.
Om du velger en strek Karri eller en biff. så vil du ikke bli skuffet.
Den portugisiske kokken (innehaver) kan sine saker. og servicen var upåklagelig.
vi endte opp som "stamgjester" resten av oppholdet.

Det anbefales å forhåndsbestille bord spesielt i helgene.
reservasjon kan gjøres på (34) 922 712 257
eller 634 703 133.
personalet er engelskspråklige

Dato for besøk: februar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Hiulva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Carlos, så også på

 
Playa de Fanabe, Costa Adeje
 

Har du vært i Carlos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din