Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og vin!”
Anmeldelse av Restaurante Sebastian

Restaurante Sebastian
Vurdert som nr. 18 av 353 Restauranter i Costa Adeje
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Deilige tapasretter og god vin Vært her 5-6 ganger før og alltid møtt av hyggelige folk som yter god service og serverer nydelig mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, oddb_rgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 713)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 713 anmeldelser

Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Lurvete lokale, men glimrende mat og service. Virket faktisk som at de brant for å lage god mat. Hadde også få, men veldig gode viner som jeg antar var nøye utvalgt. I en annen liga enn mye av den andre sjelløse maten som serveres på Kanariøyene.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Gnyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2017

Vi valgte å besøke stedet to ganger i løpet av en uke. Maten var utrolig bra! Vi spiste ikke tapas, men fiskeretter, salat og en biff. Alt smakte fortreffelig. Selv om restauranten var helt full av folk fant betjeningen likevel tid til å komme bort å spørre hvordan maten smakte. Et stort pluss. Prisen på maten var helt grei. I forhold til kvaliteten på maten var prisene lave.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Siv U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2017 via mobile enheter

Spiste på denne restauranten etter å ha lest utmerkede omtaler på tripadvisor. Stedet viste seg å være en stor skuffelse og var både støyete og travelt. Personalet var vennlig nok, men servicen var elendig, all den tid de løp mellom bordene og sørget for en oppjaget stemning i lokalet. Mye støy også fra kjøkkenet, om du er så uheldig å sitte langt inne i lokalet. Maten var grei nok, men veide på langt nær opp for stemningen. Lokalisasjonen som sådan var ikke spesielt sjarmerende. Det var en lettelse å forlate stedet.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, torunng327
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2016 via mobile enheter

Vi koste oss veldig. Litt vanskelig å finne, kjempe god mat. Vi valgte tapas og angret ikke. Hyggelig betjening og veldig service instilt

Dato for besøk: august 2016
Takk, Kari Julie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Sebastian, så også på

 

Har du vært i Restaurante Sebastian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din