Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Bombay Babu Torviscas

Bombay Babu Torviscas
Bestill bord
2
tir. 21.9.
20:00
Vurdert som nr. 60 av 417 Restauranter i Costa Adeje
Prisklasse: USD 18 - USD 29
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020

Vi spiser her ofte og maten er veldig god. Alltid fornøyd! Mange venner bruker restauranten så ofte de kan. I dag var det tomt på mange andre restauranter. Men her var det ganske mange gjester. Sett i forhold til Corona-situasjonen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Vacationer825234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 687)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 686 anmeldelser

Anmeldt 27. desember 2019 via mobile enheter

God varm fersk mat. Har spist her 2 ganger på rad nå. Kan anbefales. Snille priser. Rent og pent. Mye smak på maten. De kan sine saker.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, cecilieh656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
prakashmaher, Owner på Bombay Babu Torviscas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2020
Google-oversetting

We wait for them soon Thank you very much, we keep on straining in improving Bombay Babu Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Så god mat! Noe av det beste vi har spist her på Tenerife,og vi har spist mye god mat her.
Nydelig rolig atmosfære, med betjening som oser av ro.
Hit kommer vi garanter tilbake
Prisen var heller ikke noe å klage på
Virkelig en fin plass på alle måter

Dato for besøk: august 2017
Takk, seljah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Førsteinntrykket er ofte "kun ett bord ledig" fra innkasteren da alt annet er reservert, det viser seg fort at det er et triks, men greit nok. Flott innredet lokale, men litt dårlig air-condition gjør at du fort blir svett. Maten kom raskt på bordet og luktet fortreffelig. Hvitløks-naan var kjempegodt, men dessverre skuffet resten. Kylling korma var for søt, og kylling curry var smakløs. I tillegg var kyllingen i alle rettene seig. Også svært skuffende at vi ikke så mer til servitørene før vi var ferdig med maten. Ingen spurte oss om maten smakte, og ingen spurte om vi ville ha mer drikke når glassene var tomme relativt tidlig ut i måltidet. Det finnes bedre indiske alternativ kun steinkast unna.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Spiste middag her tidlig på kvelden, noe som viste seg å være lurt da stedet fort fyltes opp. Spiste med samboer og vår 8 måneder gamle baby. Han fikk kjapt servert noe å tygge på mens vi så over menyen. Mye å velge mellom, men godt overkommelig størrelse på menyen. Vi gikk for Chicken Butter Masala og Bombay Babu Special Jalfrezi med garlic naan og garlic rice til. Alt smakte utsøkte, maten kom kjapt og servicen var upåklagelig! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: april 2017
Takk, Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Babu Torviscas, så også på

 

Har du vært i Bombay Babu Torviscas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din