Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besta service”
Anmeldelse av Restaurante Mania

Restaurante Mania
Vurdert som nr. 234 av 414 Restauranter i Costa Adeje
Prisklasse: USD 13 - USD 25
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Jeg har var på mange resturanger og puber. Det smilet og den gode service vi møte var perfekt . Personale var på hele tiden på en god måteVi drakk en spansk vit vin som var god

Dato for besøk: november 2018
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MR1653, Gerente på Restaurante Mania, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Tusen takk Venture370737!! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (408)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 408 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Ventet lenge på å bestille drikke og mat.
Fikk først mat så drikke etter å etterlyse det. Fikk ikke det vi hadde bestilt.

Dårlig mat med svidd hvitløk smak.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, arnt2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pipam2019, Director General på Restaurante Mania, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Takk for at du verdsetter oss fordi det hjelper oss med å forbedre oss. Jeg beklager opplevelsen :(

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017 via mobile enheter

To dager på rad spiste vi her. I går var vi fornøyd med maten. i dag bestilte jeg kylling den var så overstekt at den var stein hard. Prøvde å gi beskjed. Fikk tilbakemelding på at den skulle være sånn og det var det. Klaget en gang til slapp å betale for den. Syns allikevel de kunne beklage eller tilby noe annet. Fordelen er at barna får maten raskt. Det er og morsomt at glassene er sko

Dato for besøk: april 2017
Takk, Synnøve R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
carlosmania2323, Director General på Restaurante Mania, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2017
Google-oversetting

muchas gracias por su comentario se lo hubieramos cambiado con mucho gusto.le pido disculpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2016 via mobile enheter

Familie på fem som hadde en koselig og smakfull lunsj med mye mat og god service! Anbefales for en stor og rimelig lunsj etter en dag på stranden.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, StianD45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
carlosmania2323, Director General på Restaurante Mania, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2017
Google-oversetting

muchas gracias por su comentario.un saludo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2015

Vi stoppet her for litt drikke på vår vandring langs strandpromenaden.. Sangriaen var gedigen,,men ikke så god som jeg håpet,,men det kan være for at det var så mye banan i den,og jeg liker ikke det.. Uansett..Utsikt,,atmosfære,,hyggelige servitører..De kom ut med et lite fat med varme pizza-biter..De smakte himmelsk...Så vi dro tilbake et par dager senere og hadde pizza her... Kan anbefales..

Dato for besøk: januar 2015
Takk, Hilde T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
carlosmania2323, Propietario på Restaurante Mania, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2016
Google-oversetting

muchas gracias por su visita y comentario un saludo y esperamos que repitan algun dia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Mania, så også på

Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
Tenerife, Kanariøyene
 

Har du vært i Restaurante Mania? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din