“Beste i corfu by!”

Bestill bord
Vurdert som nr. 4 av 332 Restauranter i Korfu by
Prisklasse: kr 567 - kr 1 702
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Denne restauranten er av de beste jeg har vært på i Corfu! Servicen var ekstremt bra, å vi ble tatt godt hånd om i det vi ankom. Maten vare også veldig god, å kjæresten min mente det var av den beste pizzaen han hadde smakt! Vi kommer definitivt tilbake☺️
Det eneste som trekker var problemer med musikken som ødela litt av atmosfæren, i tillegg til at min tortelloni var litt for salt.
Alt i alt et veldig fint sted som anbefales på det sterkeste!

Takk, Minaloekken

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse!! Bestilte pizza bianca og pizza burrata, og begge var i ypperste klasse! Personalet var svært imøtekommende, hyggelige og opptatt av at vi hadde det bra. Fikk bord ute selv om vi ikke hadde reservert på forhånd. Anbefalast virkelig videre!

1  Takk, tonjes526
Anmeldt 12. august 2019

Koselig restaurant med hyggelige servitører. Bestilte grillede grønnsaker og pizza pollo, pizzaen er kanskje den beste jeg har spist og grønnsakene var også saftige og smakfulle.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Lugubra
Anmeldt 12. juli 2019

Beste restauranten vi besøkte når vi var i korfu. God mat og super service i koselige omgivelser. Besøkte stedet to dager på rad

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Karen S
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Svært hyggelig italiensk restaurant med god a la carte og dagens i tillegg til pizzameny. Rimelig i forhold til kvaliteten på måltidet. God service fra personalet og en hyggelig chef som hilste på underveis og serverte hjemmelaget, røkt mozzarella.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 475kjetilm

Reisende som så på La Tavola Calda, så også på

Har du vært i La Tavola Calda? Del dine erfaringer!