Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid hyggelig med god mat”
Anmeldelse av Milano

Milano
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Vinstra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018

Her spiser jeg ofte ! Alltid hyggelig å komme hit - god mat og flott service. Vel verdt å legge igjen penger her :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, AnneA2355
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 34 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2018

God service, pizzaen var intet høydepunkt. Lokalene er kjedelige, baren er ok. kommer neppe tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, janeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

En av de beste restauranter Gudbrandsdalen kan skilte med, nydelig biff, mør som fløte, godt utvalg og dyktige kokker! God service, rask levering samt har take away om man ønsker det! Beste biffen vi har spist i Norge i sommer, anbefaler Milano på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, line s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service i triste omgivelser. Ikke ryddet på flere bord og vi som gjester ble totalt oversett. Vi ventet altfor lenge før vi forlot lokalene og kjøpte mat på Cirkle-K av en hyggelig gutt.
Veldig synd for Vinstra som er kjent for hyggelige mennesker og gode kundeopplevelser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, sveinhennum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Lite her som minner om Italia/Milano. Videre var betjeningen fullstendig uoppmerksom på tross av at vi var de eneste gjestene. Pizzaen var ganske fettete og smakløs, med unntak av et hint av grillkrydder (ja, grillkrydder). Til denne kunne du forøvrig også få tilvalg som "bunn" og "hermetikk".

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, MariaFromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano, så også på

 

Har du vært i Milano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din