Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekleste kababsausen noensinne!”
Anmeldelse av Milano

Milano
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Vinstra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2021

Var innom for å bestille kebabtallerken forrige uke. Jeg ba om medium+ saus på kebaben. Den hvite milde sausen var en helt anminnelig kebabsaus. Den røde der i mot.. Den var absolutt IKKE sterk. Den smakte kun surt (akkurat som om den skulle vært tilberedt med sitron. Denne rød sausen ble jeg rett og slett kvalm av. Lukten var ekkel, sausen var KVALM!

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 232ajayb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 40 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2021

De fleste i følget bestilte pizza som var god uten å gi den helt store begeistringen. Jeg bestilte steinbit som var ganske overstekt, men en veldig, veldig god skalldyrsaus gjorde opp for det. Hyggelig betjening, men de var på oss hvert 5 minutt for bestilling, og da vi var ferdige så vi ikke noe mer til dem. Vi visste ikke at vi måtte betale ved disken.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Homrul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Representanter for 3 generasjoner var innom for en middag før Peer Gynt på Gålå.
Vi fikk menyen i hendene umiddelbart etter at vi hadde satt oss og kelneren var oppmerksom og vennlig gjennom hele besøket.

Menyen så ut til å ha noe for enhver smak. Det ble indrefilet med béarnaise på den eldste, svinefilet med reker på den mellomste.
Kjøttet ble servert med fløtegratinerte poteter.
Den yngste valgte pizza.

Alt smakte fortreffelig, men hvis noe skal pirkes på så var det det faktum at begge kjøttrettene fløt i béarnaisesaus. Det var litt for mye av det gode.

Pizzaen var en voksen porsjon, så den yngste måtte da med halvparten hjem, men da ble det frokost dagen etter.

Alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sorbybryggetravels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Pizza vegetar, veldig god. Biff (nr30) var ok men frister ikke til gjentakelse. Sausen var god (var myyyye saus) og biffen var fint stekt (medium) grønnsakene bestod av 1 kvast brokkoli, 1 kvast blomkål og noen biter gulrot. Noe av kokevannet fra grønnsakene fulgte dessverre med i retten, ikke særlig godt. Spesielt at det var gatekjøkken-pommes inntil dette. Betjeningen var ok.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 225villumsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2020 via mobile enheter

Vi en familie på fire finner alle noe å spise her. Veldig bra mat, god og rask service. Eneste minuset her er at det BØR foretas en ordentlig vask av lokalene. Ikke trivelig å se støv, lort og matrester bak radiatorer, i ventilasjon mv. Ellers bra.

Dato for besøk: september 2020
Takk, odnytom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Milano, så også på

 

Har du vært i Milano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.