Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 173
Fullt refunderbart før fre. 6. okt.
Expedia.com
USD 172
Fullt refunderbart før søn. 8. okt.
PricelineUSD 173
Vio.comUSD 173
eDreamsUSD 173
Se alle 9 tilbud
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Overnattet her grunnet arbeid.
Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett med E6, slik at der er lett å både ta sv og kjøre på til Oslo eller Trondheim.
Selve hotellet var helt OK, store og helt greie rom.
Maten er hvor dette hotellet trekker ned, prisen står ikke helt i stil til kvaliteten og frokostbuffet hold ikke mål.

Men dersom du kun er på
Gjennomreise er dette et greit valg.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, KjetilH264
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Hotellet er i enkel standard. Rommene er helt ok. Fine og luftige samt bra rengjort. Innsjekk gikk veldig bra og betjeningen var hyggelig. Frokosten var helt grei. Føler jeg fikk en grei start på dagen. Maten ellers er veldig bra. Kjøpte meg buffet til middag mens jeg var der og den var veldig fin. Og prisen var grei.

Fin plass å overnatte på en gjennomreise.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, mariusk585
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Sov her en natt mens vi var på bilferie, dette er et supert tilbud langs E6. Hotellet var nytt i fjor, og standarden på rommene reflekterer dette. Store, fine og lyse rom. Badet var relativt stort til å være på et hotell. Ryddig og rent. Deilig og kjølig på rommene, selv om det var opp mot 30 grader ute. Stort pluss for minikjøleskap på rommet. Der var også en isbitmaskin, det var kjekt i varmen. Helt grei frokostbuffet med det mest nødvendige, ble god og mett!
Der var også hurtiglader til alle typer elbil.

Takk, kristinas241
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi stoppa ved spiseriet på vei sørover. Fint lokale, romslig med liten kjekk leikekrok for barna. Godkjent ventetid på maten, men maten stod ikkje til prisnivået. Restaurantepriser, men under middels karakter til maten. Barna åt kyllingnuggets, dei vaksne åt snitzel.

Takk, GlaiJuli
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste fra en forholdsvis dyr buffet. Det var god mat, men det virket som de hadde litt kapasitetsproblemer. Nå kom vi midt i typisk norsk middagstid første søndag i fellesferien.
Renholdet på toalettene var elendig.

Takk, 123MBH