Booket overnatting på hjemmesiden. Fikk aldri en mail med bekreftelse, så måtte ringe dem uken etter og spørre om bestillingen var mottatt. Det var visst i orden.
Vi kom frem til hotellet kl 16.30. Det var 4 foran oss i køen til resepsjonen, og likevel sto vi over 20 min i kø før det var vår tur. Kl er altså nærmere 17 og vi får vite at rommet vårt ikke klart ennå! Vi blir bedt om å vente i lobbyen i 20 min. Får omsider rommet som er rent og pent.
Går til middag kl 18. Står 10 min i kø, bestiller og får en brikke som skal pipe når maten er klar. Vi har kjøpt 2-retters middag og overnatting som en pakke, men ingen form for drikke inngår. Etter 40 min har maten fortsatt ikke kommet. Vi ønsker mer å drikke og står et kvarter i kø for å kjøpe dette. Gir samtidig beskjed at vi har ventet i nesten 1 time og at barna begynner å bli utålmodige. Viser seg da at de har mistet bestillingen vår. Får maten relativt kjapt etter dette. Så er det bare 4 soft is som gjenstår. Står 10 min i kø for å få dette.
Utrolig kaotisk spisested, med kø for matbestilling og resepsjon som går i hverandre. Ikke noe spesielt sted for utlevering av mat, folk bare baner seg vei og får tallerken sendt gjennom folkemengden. Beregn god tid om du skal spise her.