Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
Priceline
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreams
Snaptravel
StayForLong
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
6
16
11
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
16
11
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 55 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Relativt nytt sted med spennende arkitektur, og det så lovende ut. Maten var relativ anonym, med mye fastfood og burger/grill. Forsåvidt greit nok, men ikke noe sted som lokker en tilbake, i hvert fall ikke pga maten. Vi testet bare spiseri-delen, men satt igjen med en følelse at man siktet på et mer 'upscale' sted enn man klarte å levere. De helt uttørkede potteplantene i bokhyllene (bortsett fra de øverst som jeg tror er av plast) får stå som symbol på balansen mellom ambisjon og leveringsevne. Jeg tror de sikter på turister og barnefamilier, og de kan sikkert overleve med det. Grei parkering og ok lekeområde utenfor. Og en siste detalj .... når navnet deres starter med 'Peer Gynt' og ender med 'Spiseri', hvorfor velger de å plassere 'Hotel' i engelsk staveform i midten?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, anchr65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Booket overnatting på hjemmesiden. Fikk aldri en mail med bekreftelse, så måtte ringe dem uken etter og spørre om bestillingen var mottatt. Det var visst i orden.

Vi kom frem til hotellet kl 16.30. Det var 4 foran oss i køen til resepsjonen, og likevel sto vi over 20 min i kø før det var vår tur. Kl er altså nærmere 17 og vi får vite at rommet vårt ikke klart ennå! Vi blir bedt om å vente i lobbyen i 20 min. Får omsider rommet som er rent og pent.

Går til middag kl 18. Står 10 min i kø, bestiller og får en brikke som skal pipe når maten er klar. Vi har kjøpt 2-retters middag og overnatting som en pakke, men ingen form for drikke inngår. Etter 40 min har maten fortsatt ikke kommet. Vi ønsker mer å drikke og står et kvarter i kø for å kjøpe dette. Gir samtidig beskjed at vi har ventet i nesten 1 time og at barna begynner å bli utålmodige. Viser seg da at de har mistet bestillingen vår. Får maten relativt kjapt etter dette. Så er det bare 4 soft is som gjenstår. Står 10 min i kø for å få dette.

Utrolig kaotisk spisested, med kø for matbestilling og resepsjon som går i hverandre. Ikke noe spesielt sted for utlevering av mat, folk bare baner seg vei og får tallerken sendt gjennom folkemengden. Beregn god tid om du skal spise her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 313martinae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019 via mobile enheter

Vi kjørte innom på vei til Lesja, og min mor på 88 og undertegnede kjøpte hun ørret og stekt flesk.
1.klasse mat. Fisk m tilbehør var i ypperste klasse iflg gamlemor, som er godt vant til gammeldags mat.
Det stekte flesket var helt super med deilig kålstuing, ikke for salt med gode poteter til.
Prisen heller ikke avskrekkende..
Anbefales..

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tort153
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019

Stopp for lunch hvor de hadde buffet. Masse godt å velge i og alt var skikkelig varmt. Fisk eller kjøttretter i flere varianter. Selv valgte jeg varm fjellørret som smakte fortreffelig. Super hyggelig service langs nye E6 vest for Vinstra sentrum. Vi bare spiste her.

Romtips: Besøkte kafeen.
Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Vi var på gjennomreise og stoppet på Per Gynt Hotell & Spiseri for å få oss litt mat. Det angrer vi ikke på. Bra utvalg på menyen og maten kom raskt på bordet. Vi ble imponert over gjennomgående god kvalitet på maten og porsjonene var rause. Det var nesten slik at vi ikke fikk plass til en dessert etterpå :-)

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kolbjørn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser