Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 181
Hotels.comUSD 181
PricelineUSD 181
Lol.travel
eDreamsUSD 181
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Anmeldt 18. juli 2022

Fint hotell, med super service! De reddet oss da vi kom sent på kvelden og var fortvilet over hvor vi skulle slå oss ned, da alt var fullt. De ordnet med to fine rom til oss:)
Gode senger og god frokost. Rent og pent var det også. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, Maiarstadheps
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Etter mange besøk de siste årene der vi ofte satser på bufeen, er det skuffende å se at nivået på maten har sunket. Det meste smaker godt eller greit, men er man opptatt av mat, så må det finnes ren fisk eller rent kjøtt og ikke bare blandingsprodukter. At karamellpuddingen er redusert til en slags semiliegrynspuddingen satt en demper på dessserten. Fiskegratengen var smakfull men det var ikke lett å spore fisken

Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, JonErikSv
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Overnatta her på gjennomreise. Hyggeleg jente i resepsjonen. Hotellet er eget bygg og det var store rom og bad, reint og roleg. Kjekt med bensinstasjon ved sida. Ein veldig god frokost med det ein treng. Beliggenheten seier at dette er et hotel for folk på farten, men kan godt komme tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2022
1  Takk, Kai T
Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

Syntes det er vanskelig å finne spise steder i området og kom hit godt sultne, gledelig overrasket når vi kunne gå rett i middags buffé, kjempe fornøyd med maten, det var også dessert buffé riskremen hadde harde riskorn ellers var alt der også godt, hyggelig ansatte. Flotte lokaler.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 792bj_rgf
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Reint, pent og ryddig! Rask og hyggeleg servering. Veldig god mat! Eg hadde fish and chips, smakte perfekt når eg tok på litt salt og pepper. Ekte blomar på borda gjev maaaange plusspoeng frå meg👍
Likte veldig godt bastkorgene dei hadde reine glas og koppar i, det «varma» inntrykket!

Romtips: Stor parkeringsplass
Dato for oppholdet: mai 2022