Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza, men kjedelig kebab”
Anmeldelse av Vinstra Kebab & Pizza

Vinstra Kebab & Pizza
Vurdert som nr. 7 av 8 Restauranter i Vinstra
Prisklasse: USD 9 - USD 21
Beskrivelse: Hyggelig Gatekjøkken som er lokalisert i Nedregata 29. Her serveres det mange spennende slags Pizza, Kebab og hamburgere, samt løvstek og annet snadder. Har sitteplasser.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hyggelig Gatekjøkken som er lokalisert i Nedregata 29. Her serveres det mange spennende slags Pizza, Kebab og hamburgere, samt løvstek og annet snadder. Har sitteplasser.
Anmeldt 10. august 2021

Kebaben var virkelig ikke noe særlig, og selv med ekstra kjøtt var det lite mat. Derimot var pizzaene over enhver forventning. De kan virkelig anbefales. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Homrul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Svært god mat! Vi testet både vikingrullekebab og kyllingrullekebab. Raus porsjon, god miks av kjøtt og grønnsaker, ikke druknet i dressing og hjemmelaget rullebrød. Så vi var veldig fornøyde. Enkelt interiør.

Eneste savn var tilgang til toalett og litt bredere utvalg av sukkerfri brus.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, WJKCG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. januar 2020

Det første besøket vårt oktober 2019 var meget positiv og alle i familien var fornøyde.
Men så prøvde vi i desember 2019 og alle ble meget skuffet.
Første gang hadde dei kebabsaus andre gangen brukte de en vinegar/ eddik som ikke hadde noe i en kebab å gjøre.
Vi ble meget skuffet.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olam482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2019

21.02.19 Ventet lenge for å få mat. Burger og pommes frites var ikke godkjent. Burgern kollapset og kjøttet var løst/bløtt. På bildet ser du hvordan det ble krydret! Burgern i bakgrunn syns ikke så godt men vi 3 gikk etter å ha prøvd å klage uten at det hjalp. Det blir ingen neste gang.

Dato for besøk: februar 2019
    • Service
    • Mat
Takk, Svein O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vinstra Kebab & Pizza, så også på

Vinstra, Nord-Fron
 

Har du vært i Vinstra Kebab & Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.