Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (138)
Filtrer anmeldelser
138 resultater
Vurdering fra reisende
49
58
22
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
58
22
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 138 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019

Flotte og rolige omgivelser, toppkvalitet på maten, den må prøves! Et spennende sted med mye historie. Her har mange kjente personligheter vært, kongelige, polfarere, statsministere, finansministere, kjente musikere, kunstnere osv.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, leiftorelinnerud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Tatt imot med ettermiddagskaffe og et flott kakebord og hyggelig betjening.
I mellom kaffe og middag ble vi servert cocktail og underholdt med klassisk musikk.
Middag som buffet med et rikholdig utvalg av varme og kalde retter - og fint dessertbord.
Trivelig rom med utsikt til vannet, trivelig og rent bad og en behagelig seng.
Ble servert varm suppe da vi kom heim etter Peer Gynt forestillingen kl 24 av blide og oppvartende ansatte på hotellet
Neste morgen deo vi videre etter en rikholdig frokostbuffet.
Skulle gjerne hatt lengre tid i dette nydelige og godt bevarte ærverdige hotellet.
Takk for hyggelig opphold, kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ako204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Vi var på Fefor hotell som familie. Dette var et veldig bra hotell med svømmebasseng. Hotellet ligger idyllisk til, med utsikt til Feforvatnet. Gode turmuligheter både sommer som vinter. Meget god mat og veldig service innstilt hotell. Takk for oss.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ZivaFrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Godt mottatt fra vi kom til vi reiste. Historie i veggene som vi også kunne se. Gullende rent overalt. Nydelig og fristende opplegg av bufeen og dessertbordet. Dyktige og kunnskapsrike mennesker som sørget for at vi hadde det bra hele tiden. Kurset i plantefarging var inspirerende og lærerikt. Vi tar turen igjen til Fefor Høifjellshotell. Anbefales Aud

Dato for oppholdet: april 2018
1  Takk, Bord17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Jeg har overnattet på dette hotellet flere ganger i forbindelse med Per Gynt-spelet ved Gålåvatnet. Kort reisevei bort til selve vatnet. Hotellet har god frokost og god middagsbuffet. De serverer nattmat for de som ønsker dette etter at forestillingen er slutt kl. 23.Veldig fin spisesal, hyggelige småstuer og svært hyggelig betjening. Det er kort vei ned til tettstedet Vinstra men jeg vil anbefale alle som ankommer med egen bil å kjøre fjellstrekning Skeikampen-Gålå.(bomveg) Denne strekningen er utrolig vakker, med utsikten mot Jotunheimen foran deg. Nydelig skue rett før sola går ned. Du ser formelig trollene som tenner opp bålene der borte i fjellheimen.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, wenche502014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser