“Taverna”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Beste gresk taverna ,vennlig folk og perfekt service fem stjerne 🫶🏼.Vi har spisst gyro ,fisk ,rekke med spagetti og gresk salad .Hjertelig anbefaler den restorant til skandinavisk folk .

Takk, igorpN6481BU

Anmeldt 12. juli 2017

En spennende meny med tradisjonelle greske retter, flinke serviceorienterte kelnere og et godt kjøkken gjør en kveld her minnerik og verdt å gjenta.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Bjørn H
Anmeldt 16. juli 2013

Meget god mat av høy kvalitet! Spiste kjøttboller og fritert ost, samt gresk salat. Alt var ferskt og innbydende, Bra service og fornuftige priser. Beste av 12 middager i Afitos!

Dato for besøk: juli 2013
Takk, JorgenTe
Anmeldt 16. juli 2013 via mobile enheter

vi var to venninner på denne restauranten . en trang plass der man satt oppi hverandre, men bagatell i forhold til det vi opplevde . jeg satt og gikk gjennom noen bilder på tlf min mens vi ventet på maten . plutselig gikk en kelner forbi meg og så på tlf min . han kom med seksuelle kommentarer og fortsatte med dette til vi gikk . dette var veldig ubehagelig ! så var det maten . min venninne spiste kjøttboller som var helt rød inni . hun holdt selskap med toalettet resten av kvelden ! ellers var de andre kelnerne i godt humør. men noe mer positivt enn det har jeg desverre ikke å si

Dato for besøk: juli 2013
2  Takk, sjeanetteT
Anmeldt 4. mai 2012

Kjempegod mat, alltid velvillig personalet. Selv om det er fullt, ordner de alltid et bord. Spiser der ofte under våre fire ukers opphold.

Dato for besøk: august 2011
1  Takk, Kjersti T

Reisende som så på Taverna to Steki, så også på

Har du vært i Taverna to Steki? Del dine erfaringer!