Vi kjøpte billetter via guide. Det fungerte godt med transport. Turen var lett å gå, med mye fin natur og utsikt. Høyden var ikke skremmende, men fascinerende. Anbefales veldig!!
Dette var en planlagt tur som falt i smak og kan anbefales.
Vær tidlig ute med å bestille på nett her blir det fort utsolgt.
Beregne 30 min fra parkering av bil til der hvor ruten starter.
Dette er en tur de fleste mestrer lett, det føles meget trygt å gå der, og det begynner veldig forsiktig.
God tur.
Dette er en flott tur som må oppleves. Det er ca 2.7 km fra parkering til starten på turen. Selve turen frem til der bussen frakter deg tilbake til parkeringen er på 7.7 km.
Anbefaler å benytte guide så du får historiene om stedet.
Dette var en tur jeg gruet meg til, men som jeg ville gå. Det var tåke og kaldt da vi ankom startsted før kl 09.30. Turen startet kl 10, gjennom skog og mektig natur i begynnelsen. Det ble mer enn mektig da vi etter hvert skulle passere gjennom kløftene på de bratte fjellpartiene. Siste kløften med utspring før broen, samt å passere broen over kløften er uforglemmelig. Alt var godt organisert fra begynnelse til slutt, med vakter og guider underveis, og til slutt busstur tilbake til startsted.
Dette er ikke en tur du kan ta uten planlegging. Grunnet begrensninger i antall personer inn i området må du på forhånd ha bestilt plass. Så jeg tror ikke jeg ville valgt den varmeste tiden på året. Turen går meget på en sikker gangvei som er boltet inn i det stupbratte fjellet. Jeg kan love en stor natur opplevelse om du ikke har høyde skrek, Anlagt i 1921.
Denne flotte turstien høgd inn i fjellet og bygd på broer langs stupbratte fjellsider må bare oppleves. Flott å se det fra toget også. Spennende turmuligheter som er lett tilgjengelig. Man kan ikke ha problemer med høydeskrekk!